Google

26 de desembre 2012

Torna la Nit dels Innocents.

Creieu que és possible ajudar els nens mentre gaudiu d'una gran nit de blues? Doncs sí, gràcies a La Nit dels Innocents és possible!

Aquest divendres es celebra una nova edició de La Nit dels Innocents, una gran iniciativa de Bad Music per ajudar l'associació AFANOC a recollir joguines i llibres per als nens amb càncer. Es tracta d'una nit molt especial on es barregen la música, el bon humor i les sorpreses, i el preu de l'entrada és un llibre infantil o una joguina (que siguin nous).
 
Les bandes que participen aquest any són: Wax & Boogie, The Singers In The Morning, The Acoustic Blues Company (en substitucio dels Big Bet), Blas Picón & The Junk Express, A Contra Blues, SBB Blues Band i Ed Tulipa, i us faran gaudir d'una nit inoblidable al Salamandra 2 de L'Hospitalet
 
I el dijous teniu la prèvia de l'esdeveniment, amb la festa de presentació al Depo de L'Hospitalet, que tindrà l'actuació de Lonesome Rendezblues i DJ Bastardo.  En aquest cas, el preu de l'entrada consisteix a portar un llibre infantil nou (sense embolicar).
 
Ja ho sabeu, us esperen 2 grans nits on el blues dóna el millor de si mateix per ajudar els més petits!  

Les sorpreses són uns dels ingredients principals de La Nit dels Innocents, i us podeu trobar coses com aquesta:Dijous 27, 22h - Festa presentació de La Nit dels Innocents
Depo - Santa Anna, 14 (L'Hospitalet)
Divendres 28, 20.30h - La Nit dels Innocents
Salamandra 2 - Avinguda Carrilet, 301 (L'Hospitalet)
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.