Google

03 April 2013

Presentació de l'"Anuario del Blues 2012" al Rocksound.

Us agradaria tenir tot el blues de l'any passat a les vostres mans? Doncs el teniu a l'"Anuario del Blues 2012", que es presenta aquest diumenge al Rocksound!

Doncs sí, amics bluesmaniàtics, aquest diumenge podeu acabar la setmana amb la presentació de l'"Anuario del Blues 2012" al Rocksound, que té tots els ingredients per convertir-se en una autèntica festassa de blues

D'entrada, el fet de poder disposar d'un magnífic recull de tot el que ha passat en el món del blues a Espanya, durant el 2012, ja és un motiu de celebració, que hem d'agrair a Bad Music Blues i a la Societat de Blues de Barcelona (els autors del treball i de la festa!).



Però, a més, podeu veure en acció els mítics Dr. Ventuà & The Original Supersondios, una banda que té el secret del blues i de l'eterna joventut! I, per si això no fos prou, després podeu participar de la festa en una super jam session!

Per motius de seguretat, el Dr. Ventuà no permet l'enregistrament en video dels seus concerts, però hem pogut aconseguir una foto del personatge amb el primer exemplar de l'anuari a les seves mans:


Diumenge 7, 20h (gratuït) - Presentació "Anuario del Blues 2012"
Rocksound - Almogàvers, 116 (Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.