Google

06 April 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 4 Abril

En el programa d'avui, més reduït del que és habitual, hi podeu escoltar un dels guitarristes mes influents en el rock britànic. A més, bon blues amb una interessant blueswoman francesa, i també una excel•lent bluesman del País Basc.                                                                                  


Robin Trower - Roots And Branches 

Es un dels guitarristes mes influents en l'escena del blues rock britànic es Robin Trower de molt jova ja va tocar la guitarra professionalment i el 1973 gravar el primer disc, va ser batejat per la premsa en els anys 70 com "TheWhite Hendrix", en Robin te molt de talent com a guitarrista aixis com un estil propi i a mes amb una manera de toca molt particular, presenta un nou àlbum "Roots And Branche" gravat per Manhaton Records i carregat de blues i rhythm and blues, en aquest treball ha enregistrat versions dels clàssics del blues que li agraden. 


Escolta el programa





                                           Nina Van Horn - Seven Deadly Sins

La propera convidada és francesa però criada als Estats Units, és la cantant Nina Van Horn. Als 14 anys ja trepitjava l'escenari com a ballarina clàssica i també es va dedicar a la lírica. Amb el pas del temps quan vivia a Texas es va convertir en cantant de country, però la satisfacció li va arribar a Nova Orleans,  on va trobar amb el blues i va formar la veu per aquest tipus de música. Ara ha gravat el nou disc "Seven Deadly Sins" amb unes interessants lletres escrites per ella mateixa amb els set pecats capitals de fons a ritme de blues. 


   













 Doctor Blues & Blues Deluxe - Shot Of Blues

Anem a escoltar blues fet al País Basc. És un veterà bluesman amb el pseudònim de Gotzo Monasterio, però conegut com a Doctor Blues. Als anys 70 va formar part de diferents bandes com els Onices o Bermeana, entre altres, que es movien en varies estils com jazz-rock o hard rock. Aquest guitarrista actualment presenta bon blues i ha fet enregistraments en directe i estudi en format EP i LP. Avui l'escoltarem amb la banda Doctor Blues & Blues Deluxe a la gravació d'estudi "Shot Of Blues", on s'acompanya de bons musics i fan temes clàssics del blues. 
                                                           
Fins aquí el programa d'aquesta setmana, us espero en el proper amb més blues nacional i internacional.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.