Google

09 May 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 9 Maig

Avui el programa comença amb blues fet a Escòcia, per seguir amb dues propostes nacionals, blues, r&b i blues rock arribat de Madrid i de casa, des de l'Empordà , temps per escoltar una fusió d'estils blues, funk, rock i pop. També dos musics dels Estats Units, un jove bluesman de 17 anys i una vocalista amb debut en solitari interpretant blues, soul, gospel i swamp. 


                 Jock's Juke Joint (Scotland) - Contemporary Blues From Scotland Vol. 2 

Avui per començar blues escocès amb Jock's Juke Joint Són una sèie de recopilacions de bandes on hi ha tan pioners com joves talents en gravacions on tots destaquen per la bona qualitat a l'hora de tocar blues, rock blues, funk o blues acústic  Us vull presentar el disc "Jock's Juke Joint: Contemporary Blues From Scotland Vol. 2", nominat a millor àlbum del 2012 als premis British Blues Awards 2013. Escoltareu  8 bandes que crec que són una interessant selecció del blues que es fa a Escòcia: Blues' n' Trouble, The Kennel Wages, Cynthia Gentle And The True Tones, Dougie Burns, Baby Isaac, The 4 Al's, Leah i Earl Gray And The Loose Leaves. 


Escoltar el podcast  ♫ Listen Radio Show
                    


Red House (Spain) -- Hits 1997-2012 

Ara una de les bandes de blues espanyol punteres dins del panorama nacional. Red House esta liderada per Jeff Espinoza de Los Angeles que va arribar a Espanya l'any 1980 i va estar en bandes com "Flying Gallardos" o la "Vargas Blues Band", i Francisco Simon de Madrid, ha tocat amb "Cabaret Pop", "Duncan Dhu" i "Miguel Ríos". Aquests dos musics compten amb molta experiència i presenten bon blues, r&b i blues rock en un disc recopilatori on es recull diferents temes els seus diferents àlbums al llarg d'aquest anys de carrera "Hits 1997-2012"












                           



                              Austin Young and No Difference (USA) - Blue As Can Be 

Bon blues des de Estats Unitas amb Austin Young and No Difference.  És una banda de blues amb molt de futur liderada per Austin Young de 17 anys, excel•lent a la guitarra i també composa, als 12 va tenir la seva primera guitarra i es va deixar portar per el blues. Està acompanyat pel seu pare Tim Young que toca la bateria des dels 8 anys i que és qui orienta a aquest trio en el que hi ha un altre jove músic, Noé Mástil que toca el baix, la guitarra i la bateria des dels 8 anys. Presenten composicions originals de blues, jazzy i rock en l'àlbum "Blue As Can Be" (VizzTone)




                                                            Pablo Guirao Trio (Spain) -- Amor & Vicio + EP 2013 


També temps per escoltar una fusió d'estils variats com blues, funk, rock i pop molt ben combinat i que està fet des de Roses a l'Empordà amb la banda Pablo Guirao Trio Aquest grup va començar a finals del 2009 i han guanyat varis concursos com "Wolfest 2011" de Barcelona, "Joan Trayter 2012" de Figueres, "Intro 2012" de Girona. Avui escoltarem cançons dels dos enregistraments que tenen editats, tant del disc de l'any 2012 "Amor & Vicio" com el "EP" que han gravat aquest any 2013.



                                                                  
                                                                         Long Tall Deb (USA) -- Raise Your Hands 


L'ultima convidada és vocalista i compositora. Long Tall Deb va ser criada a la frontera entre El Paso i Texas. Amb una veu explosiva interpreta blues, soul, r&b, gospel i swamp. Ha editat un segon àlbum però en aquesta ocasió debuta com a solista amb "Raise Your Hands" (VizzTone - Frank Roszak). En aquest disc hi ha unes bones composicions originals i a més l'acompanyen musics molt importants com Jimmy Thackery, Reese Wynans, Colin John, Victor Wainwright o Roomful of Blues Horns




Espero que us hagi agradat el programa d'aquesta setmana, us espero en la propera edició.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.