Google

17 July 2013

Programa central del Festival de Blues de Barcelona.

Us imagineu gaudir de 2 concerts dobles de blues a l'aire lliure? I gratis? Doncs no fa falta que us ho imagineu, aquest divendres i dissabte ho podeu viure!

Aquesta és la segona setmana (i l'última) del Festival de Blues de Barcelona i és on es concentra el gruix de la programació, amb concerts i activitats gairebé tota la setmana. I per acabar, dos concerts dobles!

El divendres teniu el primer dels concerts centrals del programa, amb Blas Picón & The Junk Express, un potent trio de blues "pur i dur", i Lorenzo Thompson & Tota Blues, un genuí representant americá del blues de Chicago acompanyat per una de les grans bandes de casa nostra que més domina aquest estil de blues.

El dissabte, per acabar el festival per la porta gran, teniu l'altre concert doble del programa, primer amb el gran saxofonista Dani Nel·lo i després amb Barbara Clifford & Barcelona Big Blues Band, un gran cantant americana acompanyada per una gran big band catalana!

Amics i amigues, això serà un festival!


Perquè aneu començant la festa a casa vostra, aquí teniu els protagonistes en acció:

Blas Picón & The Junk Express


Lorenzo Thompson
 

Tota Blues Band


Dani Nel·lo


Barbara Clifford


Barcelona Big Blues Band



Divendres 19, 20h (gratuït) - Blas Picón & The Junk Express + Lorenzo Thompson & Tota Blues al Parc Central de Nou Barris

Dissabte 20, 20h (gratuït) - Dani Nel·lo + Barbara Clifford & BBBB al Parc Central de Nou Barris
 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.