Google

11 July 2013

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 11 Juliol

El recorregut d’avui pels camins del blues ens portara a Estats Units per escoltar a una super banda de blues, també temps pel rock and roll amb versions del repertori d’Elvis Presley i una gran vocalista de blues i jazz. A més dos grans bluesmen junts, un americà i un l’altre Itàlia. Anirem fins a Madrid per escoltar smooth jazz, i tanquem programa a Almeria amb molt de rockabilly i rockin’ blues

The Mannish Boys (USA) -- Double Dynamite 


Fem una mica d'historia. La discogràfica Delta Groove va ser creada l’any 2004 per Randy Chortkoff, en un principi va ser fet perquè The Mannish Boys poguessin enregistrar. Actualment The Mannish Boys són una de les formacions que més se sembla a una super banda de blues formada per Finis Tasby, Frank Goldwasser, Kirk Flecher, Sugarray Rayford, Randy Chortkoff, Willie J.. Campbell i Jimmi Bott. També compta amb músics suplents i sempre conviden a tocar en les seves gravacions a grans músics. Han gravat l'àlbum “Double Dynamite”, és un doble disc el primer “Atomic Blues” que ja l’hem escoltat i avui us presento el segon disc, “Rhythm & Blues Explosion”, ple de versions de clàssics on la banda ens demostra un cop més la gran evolució i qualitat. 



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show

New post & podcast every thursday   



IC & The Jazzy Boom's (Spain) -- Zero 

Avui donarem un toc de jazz al programa amb la banda  IC & The Jazzy Boom's. Va ser creada a Madrid l'any 2012 per tres joves músics provinents de la banda de rockabilly IC & The Boom Boom, en aquest seu nou format fan smooth jazz i presenten versions d'artistes actuals i clàssics del jazz en un context intimista. Aquest trio amb la gran veu d´Irene Colmenarejo presenten el seu primer treball, en format EP anomenat "Zero".















The Sun Rockets (Spain) -- Dirty Night Blues 

Més novetats, anem cap a Almeria per gaudir de la música dels veterans The Sun Rockets. Cal dir que el nom de la banda és un homenatge a la gran discogràfica de Memphis Sun Records. Aquest trio té molta experiència i una bona compenetració han estudiat molt bé els sons i estils, avui us presento el seu primer treball “Dirty Night Blues”, ha sigut gravat en dos formats un vinil de 7’’ i en CD té molta qualitat i s’hi pot escoltar rockabilly, rockin’ blues, country & wester, swing, rock and roll i molt mes. 


Guy Davis feat. Fabrizio Poggi (USA/Italy) - Juba Dance 

El bluesman Gay Davis criat a Nova York, al llarg de tota la seva carrera ha buscat les arrels del blues, ha optat moltes vegades pel blues acústic tocant cançons de grans mestres del blues i també per histories afroamericanes i sobre tot hi trobem composicions d’ell on explica crues i tristes histories que li explicaven a casa, avui us vull proposar el seu nou àlbum “Juba Dance” (Dixiefrog), es un disc on hi trobem blues de molta qualitat i en ell conta amb un convidat d’excepció a l’harmònica, el gran talent del music de blues itàlia us parlo de Fabrizio Poggi




Peach (USA) - The Real Thing 

Viatgem fins a Los Angeles per passar una bona estona amb el bon blues de la cantant, guitarrista i compositora Peach, va ser formada a la universitat de Denver en musica clàssica i jazz, també va se anomenada la millor artista de blues de l'any 2001 dins dels prestigiosos premis L.A. Music Awards, actualment es mou en l’escena del blues del sud de Califòrnia, presenta nou disc “The Real Thing” (Doug Deutsch), un àlbum a ritma de blues i jazz on un cop mes podem apreciat la seva gran veu i bons tocs de guitarra. 
















The Mike Eldred Trio (USA) - Elvis Unleaded 

Seguim a Estats Units ara a Phoenix a l’estat d’Arizona ja em disfrutat d’ells anteriorment son The Mike Eldred Trio, una banda de blues que va ser creada per Mike Eldred antic membre i fundador de la banda Stray Cat Lee Rocker, la novetat d’avui que m’ha enviat Frank Roszak Promotions es el disc “Elvis Unleaded”, es tracta d'un treball dedicat al rei del rock and roll Elvis Presley, en ell en Mike i la seva banda juntament amb quatre musics convidats fan versions del repertori de l’Elvis.


Espero que hagueu gaudit amb la selecció d’avui, si us ha agradat us espero en el proper programa amb molt més blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.