Google

25 September 2013

El concert de l'any amb The King Revelers.


Voleu gaudir de 3 hores de blues en directe? Doncs aquest divendres ho podeu fer a l'Hotel Indalo Park de Santa Susanna (El Maresme), amb el concert de The King Revelers! Serà el concert de l'any... literalment!


Aquest divendres arriba el concert de l'any de The King Revelers... literalment! És a dir, que serà l'única ocasió d'aquest any que els Revelers es tornaran a reunir dalt d'un escenari (a no ser que vingui un promotor amb molts bolos i una maleta plena de pasta).

El concert és a l'Hotel Indalo Park de Santa Susanna (El Maresme), que organitza l'"Indalo Blues Weekend" on combinen la presència de bandes europees (preferentment d'Holanda) amb bandes d'aquí. Aquest any les bandes holandeses són Mocambo, tot un referent del blues al seu país, i Repair.

Per cert, aquesta vegada els Revelers no hi seran tots doncs faltarà el seu baixista Sergi Barahona. Però han aconseguit un substitut de luxe, en Little Jordi (que també és un dels grans harmonicistes de BCN)! Tot a punt per a una nova blues party de The King Revelers!


Els Revelers ja van ser l'any passat a l'Hotel Indalo, i tot seguit en podeu veure una mostra:


Indalo Blues Weekend (gratuït) a l'Hotel Indalo Park (Santa Susanna, El Maresme):
Divendres 27, 21h - The King Revelers
Dissabte 28, 21h - Mocambo
Diumenge 29, 21h - Repair Blues


 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.