Google

26 September 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 26 Setembre

Avui són 8 les bandes convidades. De Sant Louis blues texà i blues-rock,. Del sud d’Espanya escoltareu una combinació de southen rock i blues. De Carolina del Nord un músic que proposa blues i soul. Una harmonicista que fa l’auténtic so del blues de Texas i Chicago. També un músic que va créixer escoltant rock and roll i que als 11 anys començar a tocar la guitarra. Anirem al Canadà amb bon blues i al Regne Unit amb una formació amb un blues molt dinàmic. Per acabar un bluesman que porta més de 30 anys en el món de la música. 


Escolta el programa ♫ Listen Radio Show

   New post & podcast every thursday   


Mike Zito (USA) - Gone To Texas



Començem escoltant el blues de Mike Zito que va nèixer a Sant Louis i va creixer escoltant a Van Halen i a Led Zeppelin. Ha tingut una vida molt accidentada i finalment va aconseguir anar pel bon camí, té grans virtuts, canta molt bé, pot escriure cançons que t’aportan molt, també és un excel•lent guitarrista i un músic molt creatiu en l’escena del blues. Ha editat nou àlbum “Gone To Texas” carregat de blues Texa i blues-rock, és el seu debut en la dicogràfica Ruf Records.




The Milkyway Express (Spain) - One Day In Summer 

Anem cap el sud de l’estat Espanyol per presentar una banda que fan una particular combinació de southen rock i blues, són The Milkyway Express que estan actius des de l’any 2004. Han estat diferents les formacions al llarg d’aquests anys, a més tenen un potent directe, el primer LP va ser l’any 2009, ara s’han auto-financiat també el seu segon disc “One Day In Summer”, es tracta d'un LP amb una cuidada edició limitada en vinil color púrpura transparent, on totes les cançons són originals de la banda. 



Big Daddy Wilson (USA) - I’m Your Man 

El torn ara d’un bluesman de Carolina del Nord, us parlo de Big Daddy Wilson. De petit tingué una vida sencilla cantava a l’esglèsia, estudiava i també va treballar en els camps de cotó i a les plantacions de tabac. Als 16 anys va deixar l’escola i poc temps després s’allistar a l’exèrcit. Amb una interessant trajectoria musical, ha tingut diferents formacions, duo, trio i banda, actualment composa bon blues i soul. Ha gravat el que es el seu nové àlbum en solitari, “I’m Your Man” (Dixiefrog)


Dana Dixon (UK) -- Previous Recordings New Album 2013


Toca escoltar autèntic so de Texas i de Chicago així com west coast jump blues i amb influèncias de rockabilly i r&b dels anys 50. Es tracta de l’harmonicista i cantant Dana Dixon, amb molt d’estil i talent està considerada com una de les millors harmonicistes de blues femenines del Regne Unit. Va debutar amb el disc “Boogie Woman”. M’ha enviat una primícia, dos cançons que són un avançament del que serà el seu nou treball a finals del 2013. 




Jeff Jensen (USA) - Road Worn And Ragged 

Aquest bluesman que escoltareu en Jeff Jensen va créixer escoltant rock and roll dels 50, 60 i 70 als 11 anys comença a tocar la guitarra donant molta importància al blues, el seu primer concert de blues el va fer als 19 anys com a guitarrista i així va començar la seva carrera. També dir que va fundar l’any 2003 juntament amb un altre músic la societat de blues The Santa Clarita Valley Blues Society. Des de Frank Roszak Promotion us presento les seves noves gravacions incloses en el disc “Road Worn And Ragged”, en ell interpreta un blues molt bo en unes cançons impecables, hi col•laboren els músics Victor Wainwright i Brandon Santini. 















Marshall Lawrence (Canada) - House Call

Ens desplacem fins a Canadà per gaudir del blues del cantant i guitarrista Marshall Lawrence a qui s'el coneix com “Doctor of the Blues”. Curiosament té un doctorat en psicologia. Ha actuat sol, en duo o trio. En Marshall descriu la seva música com “Neo-Delta Acid Blues & Roots”. Arriba el seu quart àlbum “House Call”. 11 originals que van des del country blues al r&b, acompanyat per una banda de cinc bons músics i com a convidats els llegendaris The Holmes Brothers. 


Kat & Co. (UK) - I Kat The Blues 

Kat & Co.  és una formació molt dinàmica de blues, una col•laboració entre la cantant Kathleen Pearson i el productor i músic Francesco Accurso i que s’acompanyen d’altres grans músics. M’han fet arribar el seu nou disc “I Kat The Blues”, amb l'impressionant veu de Kathleen acompanyada d’una excel•lent banda, un treball que conté 10 temes amb un blues exquisit molt actual i ple de contingut.



Michael Harrison (USA) - Why I Sing The Blues 

Amb mes de 30 anys en el món de la música, Michael Harrison a l'any 2007 va començar el ser reconegut i a tenir un reconeixament en l’escena del blues arran de l’edició del seu segon disc “Lost In the Blues”. Aquest cantant, guitarrista i compositor fa un blues elegant i modern, queda reflectit en el seu nou àlbum “Why I Sing The Blues”. 




I fins un altre programa que novament farem un repàs pel gran món del blues que és fa arreu del món, salut i blues per tots.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.