Google

17 d’octubre 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 17 Octubre

Avui so de Memphis dels anys 60 fet a Pamplona. Blues des d'Alemanya per una jova guitarrista, temps per blues a ritme de l’acordiò d’un noruec. També gaudireu d'un dels grans cantants de la música soul i R&B de New Orleans. Per acabar el programa blues contemporani tocat per unes grans dames del blues.  Escolta el programa ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every thursday   


Gregario Deluxe (Spain) - Hallelujah! (I Wanna Shout) Obrim el programa a ritme de R&B i soul fet a Pamplona amb la banda Gregario Deluxe, una formació nascuda l’any 2003, actualment són una potent banda de música negra i en el seu repertori fan un homenatge a grans clàssics del soul. Presenten un nou àlbum “Hallelujah! (I Wanna Shout)”, en aquest treball amb sis temes d’ells i dues versions recuperen el só de Memphis dels anys 60.
J.T. Lauritsen & Friends (Norway)- Play By The Rules 

J. T. Lauritsen es va interessar pel blues passats els sis anys. Entre moltes coses que ha fet l’any 1991 va tocar amb el músic Vidar Busk, ara amb banda pròpia, aquest bluesman que es compositor, cantant toca l’acordió, el piano i l’harmònica. té un nou àlbum “Play By The Rules” (Frank Roszak Promotions), ha estat gravat en dos sessions al 2012 a Memphis i a Oslo, un disc amb originals i versions. 
     Cyril Neville (USA) - Magic Money 

Diuen que és un dels grans cantants de la música soul i R&B de New Orleans, avui escoltareu a Cyril Neville. Als 19 anys va començar a cantar professionalment, també forma amb els seus germans la banda “The Neville Brothers”, va editar el seu primer single de debut en solitari l'any 1970 “Gossip” b/w “Tell Me What’s On Your Mind”. Amb Ruf Records ha gravat un nou disc “Magic Money”. 

Lucy Malheur (Germany) - Little Blues Devils 
També d’Alemanya és Lucy Malheur, va començar a tocar la guitarra i a composar d’adol·lescent i al poc temps ja tingué la seva pròpia banda, ha tocat diferents estils. El seu segon àlbum “Little Blues Devils” l’ha dedicat al blues amb un estil molt personal i cançons originals. En aquest enllaç que te a soundcloud pots escoltar el seu variat repertori en diferents gravacions.
Blues Guitar Women (Ruf Records)Temps per una selecció de blues contemporani des de l'àlbum Blues Guitar Women que ha editat Ruf Records. És un dobla disc de blues que esta interpretat per grans dames del blues actual, podreu gaudir de la seva gran qualitat a l'hora d'interpretar el blues, avui escoltareu a Lara Price, Alice Stuart, Carolyn Wonderland, Eve Monsees i Barbara Lynn. 

El blues d’avui ha viatjat per tres continents, si t’ha agradat t’espero en un proper programa.
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.