Google

16 October 2013

Festival de Blues de Cerdanyola: Barbecue & Blues.


Teniu gana de blues? Doncs aquest diumenge podeu alimentar la vostra ànima i el vostre estómac a la Barbecue & Blues del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola! Una autèntica festa de blues a l'aire lliure!

Aquesta és l'última setmana del 25è Festival Internacional de Blues de Cerdanyola i us ha preparat una "traca final" de concerts que us deixarà amb la boca oberta!

Tots els concerts són molt recomanables (com podeu comprovar a la web del festival), però l'esdeveniment que destaca per sobre de tots és el Barbecue & Blues, una autèntica festa de blues a l'aire lliure per gaudir de la bona música i el bon menjar!

El "menú" de músics que podeu "degustar" aquest diumenge és de luxe, amb la presència dels històrics Mingo Balaguer & The Blues Intruders acompanyats per la gran cantant Vicky Luna, Txus Blues & Jose Bluefingers Electric Band (un format inèdit d'aquests 2 grans bluesmen), Travelling Brothers & Nico Wayne Toussaint (una de les grans bandes del País Basc acompanyada per un gran harmonicista francès), Velma Powell (la neboda-néta de John Lee Hooker) i Bob Margolin & Tota Blues Band (un dels guitarristes de Muddy Waters acompanyat per una de les grans bandes de casa nostra).      

I també hi haurà altres sorpreses i artistes convidats... Bon profit!

Voleu un "tastet" d'aquest gran "menú"? Aquí el teniu:

Mingo Balaguer & The Blues Intruders


Vicky Luna


Txus Blues & Jose Bluefingers (aquí acompanyats pel gran Ñaco Goñi)


Travelling Brothers


Nico Wayne Toussaint


 Velma Powell



Bob Margolin & Tota Blues Band




Diumenge 20, 12.00h (gratuït) - Barbecue & Blues
Parc del Turonet (Cerdanyola)
 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.