Google

21 November 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 21 Novembre

Obrim el programa amb country blues del delta del Mississippi fet des d’Andalusia, seguim amb una potent cantant de blues de Nova Zelanda, també un francès que porta més de 40 anys en la música, una banda de Saragossa amb influències del blues, soul, jazz, funky i rock and roll, interessant blues des d’Argentina, del Regne Unit un single amb so del blues de New Orleans, i el punt i final a Detroit, rockin’ blues i blues-rock. 


 Escolta el programa ♫ Listen Radio Show



   New post & podcast every thursday


Felix Slim (Spain) – Live At Umore Ona 



Tot un bluesman, és de Ceuta però establert a Cadis, es tracta de Felix B. Amieva, però artísticament se’l coneix com a Felix Slim. És un “One Man Band”, toca guitarra acústica, harmònica, kazoo i canta. Practica el country blues del delta del Mississippi i també swing, ragtime i gospel. Nou disc “Live At Umore Ona” on hi ha 17 cançons amb interessants versions de clàssics i altres compostes per ell, un treball gravat el 5 d’abril del 2013 al Umore Ona Club de Bilbao. 




Makuini (New Zealand) – Blues In My Bones 

Ara toca gaudir d’una gran cantant que es coneguda com a “Ma Queenie”, us parlo de Makuini, nascuda a Nova Zelanda és cantant, ballarina i actriu. Va començar cantant com acompanyant del seu germà que tocava la guitarra, de molt jova ja li agradava Mahalia Jackson, Etta James o Ella Fitzgerald. Ha tocat en locals d’Europa i Nova Zelanda i també en creuers, actualment està establerta al Regne Unit. Té un quart àlbum editat, “Blues In My Bones” (Outlaw PR), on ha gravat versions de clàssics del blues, soul i jazz, unes gravacions de molta qualitat. 

















Leadfoot Rivet (France) – Welcome To My Mongrel Music World 

El bluesman francès Leadfoot Rivet que porta més de 40 anys dedicats a la música. En una etapa de la seva vida va fer moltes actuacions pel Mississippi i va ser on va absorbir diferents estils de música com blues, folk, soul o country, que amb el temps ha quedat molt ben reflectit en les seves gravacions i concerts. En el nou àlbum “Welcome To My Mongrel Music World” (Dixiefrog) s’hi pot trobar una àmplia barreja d’estils. Compta amb la col•laboració de Tom Principato, Fred Chapellier, John Mooney i set músics més.



Ana Midon & Miles Away (Spain) – Demo Live 2012


Ana Midon & Miles Away són una banda de Saragossa que defineixen la seva música com a “Power Blues”. Les seves influències han estat el blues, soul, jazz, funky o rock and roll, uns estils que des de  fa temps han format part de la vida de la cantant Ana Mildon que ha estat de diferents grups i ara toca amb la banda Miles Away. Formada per Alberto Moreno "Peke" al baix, Santiago Perez "Sanjo" a la guitarra i el bateria Carlos Marín. La seva música en una “Demo Live 2012” amb cançons que han estat enregistrats en directe a la localitat de Burgos De Ebro a Saragossa. 




Harmonicadave (UK) – Single 2013: Dance Queen 

El seu nom és Dave Hunt, un músic de blues del Regne Unit que se’l coneix com a Harmonicadave, toca l'harmònica i canta. Va començar professionalment als 18t anys i el 1971 formà la banda Grecco. Va debutar el 2012 amb el seu primer single “Chicago Blues” ja presentat en aquest programa. Avui el nou single “Dancing Queen” amb bon so de blues de New Orleans i rock groove en una gravació produïda per Andy Littlewood. Pots veure el vídeo de presentació on una sexy ballarina actua en un club de Las Vegas. 

















Howard Glazer (USA) – Stepchild Of The Blues 

A l’escena del blues de Detroit hi trobem a Howard Glazer, un virtuós de la guitarra fen el millor blues a l’estil de Detroit, rockin’ blues i blues-rock. Ha esta nominat a millor guitarrista i artista de blues en els premis “Downbeat Critics Choice 2013”. Ha gravat un nou disc, “Stepchild Of The Blues” (Frank Roszak Promotions), on hi col•labora Harmònica Shah. 



Adrian Flores y La Blues Special Band (Argentina) – Llegaron Los Blues 


Blues des de Argentina amb Adrian Flores y La Blues Special Band. Segons explica el mateix Adrian l’any 1981 després d’escoltar a Elmore James li va canviar la vida, va començar a col•leccionar i a escoltar blues. El va difondre arreu amb la seva banda i d’això ja fa més de trenta anys. Avui us presento l'àlbum “Llegaron Los Blues” on ens mostra molt bé les seves grans qualitats a l’hora de compondre i tocar blues, un treball amb molts convidats com Lorenzo Thompson i Lurrie Bell. 




Fins aqui aquesta edició i us espero en un proper programa en que hi haurà una entrevista en directe des dels estudis de la radio amb el bluesman Dany B.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.