Google

28 November 2013

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 28//2013 - Entrevista a DANY B (en castellano)

Avui entrevista en directe amb un bluesman argentí. També podreu escoltar a una de les llegendes del blues a Galícia, bon blues amb un veterà bluesman de Chicago, i des de França i el Regne Unit us presentaré blues i blues/rock. 


 Escolta el programa ♫ Listen Radio Show
   New post & podcast every thursday   


Dany B. (Argentina/Spain) – Tritono Blues Vol. 2
Avui entrevista amb un bluesman de Buenos Aires, Dany B, un compositor i guitarrista que de jove va formar part d’alguna banda com a cantant. S’ha caracteritzat sempre com a defensor del blues i l’ha difós d’una manera molt particular. En el programa ja s’ha presentat el seu anterior disc “Push Up Blues". Avui és en directe als nostres estudis on conversem amb ell sobre el blues, la seva serà trajectòria, i ens presenta el seu nou àlbum anomenat “Tritono Blues Vol. 2”També tocarà alguna cançó en directe acompanyat per un dels musics de la banda, en David Crey, qui també ha format un duet amb una vocalista anomenat Black Soul, i fan versions de classics de la musica negra.















Miki Nervio & The Bluesmakers (Spain) – Let The Old Times Roll 

L’any 1992 el cantant Miki Nervio va fundar la llegendària banda gallega de blues Miki Nervio & The Bluesmakers. Amb un bon blues elèctric, des dels seus orígens han anat avançant en el so de la musica negra cap a la recerca dels orígens del blues, amb uns bons directes. Presenten el nou àlbum “Let The Old Times Roll”, inclou tres temes pròpis i la resta interessants versions de Muddy Waters, Bob Dylan, Willie Dixon, Elisabeth Cotten o Ray Charles. 

















Toronzo Cannon (USA) – John The Conquer Root 

Toronzo Cannon va créixer al rovell de l’ou del blues a Chicago, de nen ja escoltava Junior Wells, Buddy Guy o Muddy Waters i també r&b i soul dels 70. En Toronzo de mica en mica ha anat desenvolupan un estil propi inspirat en aquestes llegendes. Ha gravat un nou disc amb Delmark Records “John The Conquer Root” cançons composades per ell en un treball carregat de blues, soul i r&b amb la col•laboració de Joanna Connor o Omar Coleman. 



Frenchie (France) – Farewell To Sanity 


Al sud de França el 1980 va néixer Kevin Sciou, conegut amb el mon artístic com Frenchie. De jove a casa s’escoltava els bons sons dels discs de Stax i Chess Records de la col·lecció del seu pare, als dotze anys va tenir la primera guitarra i intentava tocar els sons que havia escoltat a casa, blues, boogie o el country blues. Té editat el segon treball en format EP “Farewell To Sanity” en ell aquest guitarrista, cantant i compositor interpreta blues i blues/rock. 





Blacktop Deluxe (UK) – Dark Horses 

A prop de Londres va néixer la banda Blacktop Deluxe, fundada per Keith Howe ex-membre de Blue On Black un músic que de jove ja es va sentir atret per les grans llegendes de la música com Eric Clapton, Cream, Rory Gallagher, Pat Travers o Freddy King, aquest fet l’ha influït en la seva carrera artística, els altres dos membres són també influits pel blues/rock Britanic són Alan Ibbotson i Tim Chapple tots dos ex-membres de Devil Creek. Aquesta banda és uns del referents del blues i el blues/rock britànic actual, han edita nou disc “Dark Horses”, on aquest trio ens mostra la seva qualitat. 



Si el programa us ha agradat us espero en la propera edició, salut i blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.