Google

07 November 2013

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 7 Novembre

Avui obrim amb dos bluesmen que s'han escapat de la presó, una blueswoman amb bon blues des d’Alabama, també blues a l’estil de grans bandes dels 50, des de Valencia la mafia es present en el blues, interessant blues i música negra fet al País Basc, un bluesman de Nova York en directe a Antequera, i per acabar un músic de New Jersey amb un potent directe. 



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every thursday


The Blues Prisoners (Current location unknown) – Single: Humming Bird 

Va ser l’any 1980 quan del Centre Penitenciari de Joliet a Illinois i durant l’actuació dels The Blues Brothers, dos presos aprofiten per escapar. Actualment encara estan en cerca i captura, es fan dir The Blues Prisoners (per seguretat no us puc dir la seva identitat). Al llarg d’aquest temps han estat actuant per sales i clubs tocant el blues més tradicional. Com són uns fugitius, no els és gens fàcil gravar ja que la policia els va al darrera, però m’han pogut passar l’únic single que han aconseguit gravar, ”Humming Bird”.



Debbie Bond And The TruDats (USA) – That Thing Called Love 

Ara toca gaudir de la cantant, guitarrista i compositora nascuda a California Debbie Bond, el seu so és contemporani i original i incorpora blues, soul, rock i jazz, va fundar els guardons Alabama Blues Project. Actualment està establerta a Alabama i toca amb bons músics de la zona amb la banda Debbie Bond And The TruDats. Han gravat l’àlbum “That Thing Called Love” en ell hi han molt bons temes, pots descarregar gratis la canço "Tarragona Blues". Aquest proper 9 de novembre Debbie Bond actuarà en el IV Festival Internacional Tarragona Blues











             




Little Mike & The Tornadoes (USA) – Forgive Me Des de Nova York 

Little Mike & The Tornadoes, aquesta formació segueix la línia de les grans bandes del Chicago dels anys 50 amb un potent blues i rock & roll, Mike Markowitz que és com es diu va comença amb l’harmònica als catorze anys el primer contacte amb el blues va ser al Carnegie Hall escolta’n a John Lee Hooker. Ara arriba amb un nou àlbum “Forgive Me” (Frank Roszak Promotions).


La Mafia Blues Band (Spain) – Trio de Ases a la Dama 


El món de la mafia també es present en el blues i ho podreu comprovar avui. La Mafia Blues Band són una banda fundada l'any 2002 a Valencia, en la seva música hi trobem experiència i qualitat, es mouen tocant versions de clàssics tan de blues com també reagge o rock, queda molt ben demostrat en el seu àlbum "Trio de Ases a la Dama" on fan versions de Eric Clapton, Bob Marley, Freddie King, Snooks Eaglin o The Pretenders







Mad About The Blues (Spain) – Demo 

Mad About The Blues són del País Basc i varen començar en el camí del blues l’any 2009, els membres provenen d’altres grups com Yellow Dog Blues Band i Ying Jazz. Aquesta formació en el seu repertori interpreten clàssics del blues i també diferents estils de música negra com funk i soul. M’han enviat una interessant “Demo”, on es pot apreciar molt bé la seva qualitat.











               




Richard Ray Farrell (USA) – Caleta Rock

Més blues ara des de Nova York amb el bluesman Richard Ray Farrell, que en el any 1975, va començar com a músic de blues en els carrers i metro de Paris, ha voltar per diferents països d’Europa. L’últim disc gravat per aquest guitarrista és blues acústic es diu “Caleta Rock” (Cambaya) són divuit temes entre originals i versions, l’ha enregistrat en directa al Cambaya Club d’Antequera l’any 2011, l’acompanya en varis temes Alberto Soler al baix.


Jimmy Vivino & The Black Italians (USA) – 13 Live 


A la localitat de Paterson New Jersey l’any 1955 va néixer el guitarrista Jimmy Vivino, amb tan sols tretze anys ja va formar diferents bandes, interessant-se per la música de Butterfields Blues Band, Muddy Waters i la música Motown, les seves primeres actuacions com a professional va ser el 1964. Actualment Jimmy Vivino & The Black Italians segueixen apostant per el blues. Des de Blind Pig Records nou àlbum “13 Live”, un treball gravat en viu i en ell captan tota la força que la banda li dona al blues.




Fins aquí aquesta nova edició, us espero en el proper programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.