Google

27 February 2014

Red Hot Blues - Radio Show - Podcast 27 Febrer

Blues del Mississippi tocat per un català i un londinenc, de l’escena del blues de Detroit escoltareu dues bandes de blues i blues/rock, un duet de Madrid que busquen el so del blues més clàssic, tres grans músics nord-americans que han format una banda de blues del delta, soul de Memphis, boogie-woogie o funky, i per acabar escoltarem el segon àlbum d’una banda francesa de blues. 


   Escolta el podcast del programa ♫ Listen podcast Radio Show    
New post & podcast every thursday 



XAVI MALACARA&TONY WILSON (Spain/UK) - MALACARA feat WILSON BLUES VOL 1 



Obrim el programa amb dos grans músics, el català Xavi Malacara veu, guitarra i harmònica amb anys de trajectòria i uns quants discs editats, i el veterà guitarrista britànic Tony Wilson que als 60 va tocar en una banda de soul i també ha acompanyat a Solomon Burke i d’altres. Junts han gravat el seu primer àlbum “Malacara feat Wilson Blues Vol 1”, en ell hi ha blues del Mississippi i folk entre els anys 20 i 50. 





HOWARD GLAZER (USA) - STEPCHILD OT THE BLUES 

Blues rock des de Detroit amb el virtuós guitarrista Howard Glazer, un músic que ha fet molts de concerts arreu del món i ha compartit cartell amb grans bluesmens, conta amb diferents gravacions on es poden escoltar cançons originals i versions. Presenta un nou àlbum “Stepchild Ot The Blues” (Frank Roszak Promotions), en ell es pot apreciar la seva gran qualitat a la guitarra. 
















PETE ANDERSON (USA) - BIRDS ABOVE GUITARLAND 

També de Detroit el productor, compositor i guitarrista Pete Anderson, porta anys en el món de la música. Destacar que va treballar molt de temps amb Dwight Yoakam, els últims 10 anys s’ha centrat en la seva carrera en solitari, combina el seu estil propi amb el blues i country. Avui escoltareu el seu nou treball discogràfic “Birds Above Guitarland” (Frank Roszak Promotions).



MADISON & BOMBO (Spain) - DEMO 

Madison & Bombo són un duet de blues de Madrid, Format per Oscar Madison guitarrista del grup Seventyfour i David Bombo harmonicista i cantant de la banda La Motosierra, han ajuntat la seva experiència i encreuament d’estils, busquen el so del blues més clàssic. També han format la banda Compañia Walter que ja vàrem presentar el disc “Opera Prima” en el Red Hot Blues, aquest es l'enllaç d'aquell programa. Avui podreu gaudir del duet en una “Demo”



SOUTHERN HOSPITALITY (USA) - EASY LIVIN 

Des de la zona de Florida i Memphis arriba la banda Southern Hospitality nascuda l’any 2011, tres dels creadors de la formació ja han estat en el programa amb els seus treballs en solitari són, els guitarristes Damon Fowler i J.P. Soars així com el pianista Victor Wainwright, dins la banda cadascun d’ells aporta el seu particular estil, interpreten blues del delta, soul de Memphis, boogie-woogie o funky. Han gravat l’àlbum de debut “Easy Livin” (Blind Pig Records)
















BUZZTOWN (France) - WHEREVER YOU HIDE

La banda Buzztown va ser creada l’any 2007 a França, varen començar com a power blues trio, fan una combinació d’estils blues, jazz, soul, boogie, rock i funk, després de diversos anys fent versions de clàssics actualment ja tenen composicions pròpies. El primer àlbum el varen gravar el 2010, ara presenten el segon “Wherever You Hide” (Dixiefrog).


Com cada setmana un ampli recorregut per les novetats més actuals del blues nacional i internacional, en el proper programa us espero amb més música.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.