Google

24 April 2014

Red Hot Blues Radio Show 24 Abril

Avui ús faré escoltar 8 grans bandes que apropen tota la seva qualitat i potència musical. Una edició per gaudir de diferents ritmes blues, soul, funk, blues/rock, rock n' roll, r&b o rockabilly. Voltarem per diferents països d’arreu del món, a l’estat Espanyol el blues arriba des de Marbella i Madrid, també anirem fins a Estats Units, Bèlgica, Alemanya o Brasil, per presentar grans formacions.


Escolta el podcast ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every Thursday


HOT NASHO AND HIMSELF ORQUESTRA (Spain) – ALL PACKED TO GO 


Hot Nasho és Jose Ignacio Mena un músic andalús nascut a Ronda. Va fundar la primera banda l’any 1995, a partir del 2000 va formar part de diferents projectes. Actualment toca la guitarra i també el baix. Resideix a Marbella on, l’any 2007 juntament amb Elmore Sanchez funden la banda Hot Gamblers, també ha estat en diferents bandes. Actualment té la formació Hot Nasho and Himself Orquestra. Avui us presento el seu segon àlbum “All Packed To Go”.




JIM GUSTIN AND TRUTH JONES (USA) – CAN’T SHED A TEAR 

Jim Gustin And Truth Jones és un guitarrista, cantant i compositor originari del sud de Califòrnia. El seu repertori és ampli en estils com blues, rock o country. Ha estat influenciat per diferents músics i estils, és un músic amb molt de talent i a més versàtil.  Ara debuta amb el disc “Can’t Shed A Tear" (Frank Roszak), produït per Terry Wilson, en l’àlbum conta amb la col·laboració de Teresa James, Jim Scimonetti, John Rabbit Bundrick, Ed Winquest i Terry Wilson. 
















BARRENCE WHITFIELD & THE SAVAGES (USA) – DIG THY SAVAGE SOUL 

El viatge musical d’avui també ens porta fins a Boston per escoltar a Barrence Whitfield & The Savages. Fan una combinació explosiva de blues, rock n' roll, soul, r&b, rockabilly. Aquest cantant treballava en una botiga de discs a Boston, allà va ser descobert pel guitarrista Peter Greenberg, actualment segueixen junts acompanyats per tres músics més. Presenten nou disc “Dig Thy Savage Soul” (Bloodshot Records)


THE DROPS (Spain) – DEMO 



The Drops són una formació de Madrid que principalment fan versions. En el seu repertori hi queda el reflex de les seves influències musicals. Es mouen en diferents tendències com el Swing dels anys 50, blues, rock&roll, soul o ritmes jamaicans. Tenen una interessant “Demo”, on es pot escoltar la gran qualitat d’aquesta banda espanyola.




BLUES ETILICOS (Brazil) – VIVA MUDDY WATERS 


Ara temps per gaudir del blues i el rock fet a Brasil amb els Blues Etilicos. Una banda que va néixer l’any 1985 a Rio de Janeiro, l’any 1987 varen gravar el primer LP. Un dels fundadors va ser Flavio Guimaraes, de qui fa poc vàrem presentar en el programa el seu disc en solitari “The Blues Follows Me”. Els Blues Etilicos en un dels seus diferents àlbums fan un tribut al gran Muddy Waters anomenat “Viva Muddy Waters”, en ell recullen clàssics d’aquest gran bluesman.




CATHY LEMONS (USA) – BLACK CROW 

Des de Wisconsin i establerta a San Francisco arriba el blues de la cantant i compositora Cathy Lemons. Va ser considerada com la millor cantant de blues d’Estats Units l’any 2010. Porta ja més de 25 anys en l’escena del blues americà, les seves influències són James Brown, Percy Mayfield, Eddie Floyd, Lowell Fulson, Elmore James o Memphis Minnie. Els quatre músics que l’acompanyen tenen molta experiència, ja que han tocat amb grans bandes. Presenta un nou àlbum “Black Crow” (Vizztone Label Group)
















TOMMY SCHNELLER (Germany) – CREAM OF THE CROP 

Blues, funk i soul molt dinàmic i actual tocat pel saxofonista i cantant alemany Tommy Schneller. A l'edat de cinc anys entra al conservatori on va aprendre violi i més tant es va decantar pel sax i també va descobrir altres estils musicals. Ara té nou disc “Cream Of The Crop”.


FRED AND THE HEALERS (Belgium) - HAMMERBEATMATIC 



Des de Bèlgica Fred And The Healers són una banda de blues rock. Va ser creada per Fred Lani l’any 1994, va estar en actiu fins a l’any 2004. El passat setembre del 2013 varen tornar a l’escena del blues belga després de nou anys inactius. Aquest potent trio acaben de gravar el cinquè disc “Hammerbeatmatic”, amb 13 cançons originals amb bon blues rock.





Us espero en una pròxima edició del programa, com sempre a ritma del millor blues nacional i internacional.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.