Google

19 November 2014

IV Festival de Blues Rock Vila de Gràcia.


Us agrada el blues? Us agrada el rock? Doncs aquest dissabte no fa falta que escolliu entre l'un o l'altre... ho teniu tot al IV Festival de Blues Rock Vila de Gràcia!

Aquest dissabte torna el Festival de Blues Rock Vila de Gràcia, un festival que va néixer fruit de l'amistat d'uns músics de l'àmbit del blues i el rock, la majoria del barri de Gràcia.

En un panorama musical tan complicat com l'actual, és una gran notícia que aquesta iniciativa pugui celebrar la seva quarta edició, i és una mostra de que "la unió fa la força" i que "voler és poder"!

L'escenari del festival torna a ser el Tradicionàrius, i aquest any les novetats principals són que el nombre de bandes passa de 4 a 5, i que dues d'aquestes bandes hi participen per primera vegada.

Les formacions d'aquesta edició són (per ordre d'actuació): Deep Blues, Bluesnet Band, The Park Band, Bullfrog Electric Blues Experience i Mei Dei.

Ja ho sabeu, aquest dissabte Gràcia serà un festival!

Aquí teniu les bandes en acció (menys Mei Dei, que debuta en el festival i encara no té cap vídeo disponible):

Deep Blues


Bluesnet Band


The Park Band



Bullfrog Electric Blues Experience



Dissabte 22, 19h (10 €) - IV Festival de Blues Rock Vila de Gràcia
Tradicionàrius - Travessia de Sant Antoni, 6-8 (Barcelona)

ATENCIÓ: els socis de la Societat de Blues de Barcelona tenen descompte en l'entrada (ensenyant el carnet de soci), i pagaran 8 € en comptes de 10 €.


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.