Google

24 September 2015

Red Hot Blues: Radio Show 24 Setembre

Un cop mes els ritmes del blues nacional i internacional amb 13 bandes al llarg de dues hores. Un recorregut on escoltareu a diferents bandes d’Itàlia, Estats Units, Espanya i el Regne Unit amb propostes de blues elèctric, jump blues, blues acústic i també soul i r&b.




New post & podcast every week  




ANDY T-NICK NIXON BAND (USA) – LIVIN’ IT UP 




Des de Nashville el blues de “Andy T-Nick Nixon”. Amb la seva banda tocan blues tradicional amb uns aires nous i frescos. El seu nou àlbum és “Livin’ It Up” (Delta Groove), l’any 2014 varen ser nominat als “Blues Music Award”







H&B BLUES (Spain) – AMORS TRENCATS

“H&B Blues” fan blues des de Calonge. Darrere aquest nom hi ha el guitarrista i compositor Antonio Hidalgo. En aquest 2014 ha gravat tres àlbums de blues plens d’originals i cantats en català, també un de pop. Avui escoltareu “Amors Trencats”. L’acompanyen David Marky guitarra i Roger Gascon bateria, piano i orgue hammond. 
















BOB CORRITORE (USA) – TABOO BLUES HARMONICA INSTRUMENTAL 

L’any 1956 a Chicago va néixer “Bo Corritore”. A 12 anys escolta a la radio Muddy Waters això, li va canviar la vida i al cap d’un any tocava l’harmònica i col·leccionava àlbums de blues. Actualment a part de tocar, també fa un programa  de blues a la ràdio. Nou àlbum editat “Taboo Blues Harmonica Instrumental” (Delta Groove)


BOO BOO DAVIS (USA) – OLDSKOOL 




Des del delta del Mississippi el bluesman “Boo Boo Davis”. Forma part de l'ultima generació de músics que escriuen i toca'n blues sobre la dura vida del delta i dels camps de cotó. A 5 anys tocava l’harmònica i cantava a l’església del seu poble Drew. Acaba de gravar un nou treball “Oldskool” (Black and Tan Records/Crossroads)






ANGELA LEWIS BROWN (UK) – SET ME FREE

“Angela Lewis Brown” es una vocalista de blues del Regne Unit. La seva historia en el món musical ha estat sempre vinculada amb la música negra. Actualment aquesta cantant ens fa escoltar bon blues, sota la influència dels grans bluesmen. Presenta el treball “Set Me Free”
















CHRIS O’LEARY (USA) – GONNA DIE TRYING 

“Chris O’Leary” és un guitarrista de Nova York. Va ser premiat com a millor nou artista de blues, en els premis “Blues Blast Music Awards”. Ha compartit escenari amb Rolling Stones, Jimmy Vivino o Albert Lee. El seu quart àlbum es “Gonna Die Trying” (Rick LusherBlues Radio Promo). 


ALEX CAMBISE (Italia) – FINALLY HOME 




Ara un bluesman ha nascut a Milà l’any 1975 “Alex Cambise”. L’any 1996 va fundar el grup de blues rock “B.K.p.D.”. Aquest guitarrista i compositor l’han influenciat molts estils entre ells el blues i jazz. Té nou disc “Finally Home”






CLARE FREE (UK) – Single 2015: SNIPER FIRE 

“Clare Free” és una jove cantautora, guitarrista i compositora del Regne Unit. En la seva trajectòria musical toca diferents estils pop, blues, folk i rock. Són ja diferents treballs editats. Avui us presento el single anomenat “Sniper Fire”, on ens acosta el seu talent a la guitarra. 
















THE LUCKY LOSERS (USA) – A WINNING HAND 

El viatge d’avui ens porta al blues de San Francisco amb “The Lucky Losers” són una banda de sis músics on al capdavant hi ha Cathy Lemons cantant i a l’harmònica Phil Berkowitz. Toquen blues, soul, rock i swing. Escoltareu el disc “A Winning Hand” (FrankRoszak Radio Promotions)


SLAM ALLEN (USA) – THESE BLUES 




“Slam Allen” és un guitarrista de Nova York, amb una trajectoria de 20 anys en el món del blues. Ve d’una família de músics el seu pare tenia una banda. Un dels fets importants en la seva vida va ser tocar durant vuit anys en la banda del llegendari James Cotton. Ha gravat el disc “These Blues” (Rick Lusher Blues Radio Promo). 





HOWARD GLAZER (USA) – LOOKING IN THE MIRROR

El blues de Detroit amb el guitarrista “Howard Glazer”. Porta una àmplia carrera musical en el blues i el blues rock i queda reflectit en els seus treballs i directes. Són molts els àlbums enregistrats, el més nou d’ell és aquest disc “Looking In The Mirror” (Frank RoszakRadio Promotions). 
















TERRY HANK (USA) – GOTTA BRUNG IT ON HOME TO YOU 

Us vull presentar blues, jump blues, soul i r&b a ritma del saxofonista de Chicago “Terry Hank”. Va estar deu anys amb el bluesman Elvin Bishop. El seu ultim àlbum esta ple de bons ritmes “Gotta Brung It On Home To You” (Delta Groove). 


BILLY THE KID AND THE REGULATORS (USA) – I CANT CHANGE 




“Billy The Kid And The Regulators” una banda de blues nascuda l’any 2004. Han estat en diferents esdeveniments importants com “Blues Challenge in Pittsburgh” el 2013 o en el “International Blues Challenge in Memphis” l’any 2014 entre d'altres. Han gravat nou disc “I Cant Change” (Frank Roszak Radio Promotions)





El blues un cop mes el protagonista, us espero en un nou programa.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.