Google

30 September 2015

Homenatge a la Conxita del Jam Session, a la Nova Jazz Cava.


Voleu retre un emotiu homenatge a una gran persona que va fer molt per la música en directe? Doncs aquest diumenge teniu l'oportunitat!

Aquest diumenge, a la Nova Jazz Cava de Terrassa, tindrà lloc una jam molt especial que servirà per fer-li un merescut homenatge a una gran persona que, malauradament, ens va deixar fa uns mesos.

Es tracta de la Conxita Alemany que, juntament amb en Joan Recolons, era l'ànima del club Jam Session de Sabadell, un local acollidor i encantador que va apostar decididament per la música en directe (en especial el jazz, i també el blues)... fins que l'Ajuntament de la ciutat es va encarregar d'enfonsar-lo amb una normativa absurda.

El local va tenir 15 anys de vida, i en aquest temps hi van passar molts músics, i molts d'ells segurament també seran diumenge a Terrassa, per participar en aquesta emotiva jam-homenatge coordinada pel Lluís Coloma.
 
Gràcies per tot, Conxita, i que el blues t'acompanyi!

Aquí teniu un gran vídeo per recordar l'entranyable Jam Session de la Conxita i en Joan, amb l'actuació del Lluís Coloma Trio, una de les bandes de referència de la sala:


Diumenge 4, 18h (gratuït) - Homenatge a la Conxita Alemany
Nova Jazz Cava - Passatge Tete Montoliu, s/n (Terrassa)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.