Google

01 October 2015

Red Hot Blues: Radio Show 1 Octubre

Avui el blues ens porta a escoltar 11 bandes nacionals i internacionals. Escoltareu so de New Orleans, blues de Chicago, country-blues, blues-rock. Seran diferents novetats arribades d'Estats Units, Espanya, Regne Unit i Canada. 


New post & podcast every week  



BLAS PICÓN & THE JUNK EXPRESS (Spain) – I’D RATHER BE DEAD 



Blues fet a Catalunya amb “Blas Picón & The Junk Express”. Són un trio nascut l’any 2011, tocan blues en la seva essència amb un so cru i molt personal. La banda la formen Reginald Vilardell a la bateria, Oscar Rabadán guitarra i Blas Picón a la veu i harmònica. Han gravat el seu tercer disc, “I’d Rather Be Dead”





DEB RYDER (USA) – LET IT RAIN 

“Deb Ryder” és una cantant de blues nascuda a Chicago. Aquest any 2015 ha esta nominada als premis “Blues Blast”. Amb molta energia i una gran veu presenta nou disc “Let It Rain” (Delta Groove Music). Són 11 cançons pròpies amb un  estil que va de Chicago a New Orleans. 















NATHAN JAMES (USA) – HEAR ME CALLING 

De Califòrnia el blues de “Nathan James”. En aquest 2015 té dos àlbums editats, un ja us el vaig presentar un de blues elèctric. Avui us vull fer gaudir de blues acústic d’aquest bluesman. Proposa blues dels anys 20 als 50 en l’àlbum “Hear Me Calling” (Delta Groove Music). 


BILLY PRICE & OTIS CLAY (USA) – THIS TIME FOR REAL 




Un duet de luxe són “Billy Price & Otis Clay”. El cantant Billy Price forma banda de blues pròpia el 1990 i també va tocar 3 anys en la banda de Roy Buchanan. I el músic Otis Clay és cantant i guitarrista de soul i gospel. Junts han gravat “This Tie For Real” (VizzTone Label Group). 






KING KING (UK) – REACHING FOR THE LIGHT 

Temps per blues rock amb la banda de Glasgow “King King”. Al capdavant de la formació hi ha Alan Nimmo cantant i guitarrista. Han obtingut diferents premis en els anys 2012, 2013 i 2014 en concret dins dels prestigiosos “The British Blues Awards”. El seu tercer disc es “Reaching For The Light”. 















 DAVID MICHAEL MILLER (USA) – SAME SOIL 

“David Michael Miller” com molts dels músics nord americans de jove va cantar a l’església música gospel. Dir que en la major part de la seva carrera musical n’ha cantat. En l’actualitat toca blues, soul gospel. Enguany debuta amb el disc “Same Soil” (Frank Roszak Radio Promotions). 


JAMES DAY & THE FISH FRY (USA) – SOUTHLAND 




“James Day & The Fish Fry” ens acosta el blues des de la costa del golf del Mississipí. En James Day és un harmonicista que s’ha passat 30 anys a New Orleans. En el seu segon àlbum “Southland” (VizzTone Label Group), s’hi pot escoltar blues, r&b, blues del delta, de Chicago, so de New Orleans, zydeco o rockabilly. 





THE COREY HARRIS BAND (USA) – LIVE! FROM TURTLE ISLAND 

"Corey Harris” és un bluesman establert a l’estat de Virgínia. Va néixer l’any 1969 a Denver. Aquest músic interpreta clàssics del blues afroamericà i també reggae. Va gravar el primer disc l’any 1995. Ara nou disc i en directe anomenat “Live! From Turtle Island” (Blues Boulevard)















INNES SIBUN (UK) – BLUES TRANSFUSION 

Blues i blues rock amb el guitarrista britànic “Innes Sibun”. De jove va tocar amb moltes bandes I diferents estils com punk, reggae, rock, folk o jazz. La seva primera banda va ser Blues Explosion. El seu novè disc es “Blues Transfusion” (Blues Boulevard)


GHOST TOWN BLUES BAND (USA) – HARD ROAD TO HOE




De Menphis són “Ghost Town Blues Band”. Una moderna banda de blues. Han participat en diferents premis de blues des del 2010 com “Menphis Blues Society” o el “International Blues Challenger”. Nou àlbum “Hard Road To Hoe” (Frank Roszak Radio Promotions). 





BLUES ELEMENT (Canada) – HALFWAY HOME




La banda canadenca “Blues Element” la lidera´n Jamie Browning a la veu i el bateria Iain Green. Són una formació de Toronto que els hi agrada molt el blues, però també el combinen amb jazz, funk o pop. Juntament amb altres músics tenen nou treball “Halfway Home”. 






Us espero en un nou programa on ús presentaré mes blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.