Google

15 December 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 15 Desembre

Tribut al baixista de blues Toni Gaspar. Una gran banda Nord Americana. Una Trilogia discogràfica d'un músic argentí. Un duet de Blues elèctric de Chicago i de la preguerra des de Salamanca. Dos germans de California amb bon blues. Un trio arribat de Menorca. També un argentí i un america junts toquen blues, country/folk, rhythm & blues, boogie i mes. Per acabar dues bandes amb un bluesman de Tennessiee i l'altre d'Australia. 


New post & podcast every week



TRIBUT A TONI GASPAR – THE RUSTIES BLUES BAND (Spain) 



Avui vull fer un homenatge al baixista de blues "Toni Gaspar", que va morir el passat dia 7 de desembre. Gran persona i gran músic, ha estat un apassionat del blues. Va ser un dels fundadors de la banda gironina "The Rusties Blues Band", juntament amb en Miquel en Carlos i també en Manel. El vull recordar amb un parell de cançons que va tocar en directe en el programa Red Hot Blues l'any 2015, juntament amb el guitarrista i cantant Miquel Grifell. Varen presentar l'àlbum "Independent Blues". 



RANDY BLUESMAN HOCK (USA)
GIVING IT BACK 

"Randy Bluesman Hock" és un músic, compositor i promotor. Va començar a tocar el baix en diferents bandes negres als anys 60, com Billy Miranda's Soul Band. Més tard va anar a Chicago on va aprendre a tocar blues. té nou disc "Giving It Back" (Flicknife Records). 
















CHINO & THE BIG BET (Spain) – SIX 

"Chino &The Big Bet" és la banda, del bluesman argenti Hernán Serna des del 2001 en l'escena a Barcelona. Aquest guitarrista toca blues, swing i també manouche. Presenta l'àlbum "Six" són tres discs en un, gravats entre el 2012 i el 2013. El trio són Chino veu i guitarra, Rod Deville al contrabaix i Giggs Nother a la bateria, juntament amb cinc convidats. 


THE MIDNIGHT SONGSTERS (Spain)
LIVE IN MOLLY'S CROSS 




Des de Salamanca "The Midnight Songsters". Interpreten blues de la preguerra, blues elèctric de Chicago i blues actual. Són un duet format per Juan Albo i Luis Enrique Corredera tots dos veu, guitarra i harmònica. Els escoltareu en unes gravacions del 7 de juny del 2015 al "Live In Molly's Cross" de Salamanca. 





THE KING BROTHERS (USA)
GET UP AND SHAKE IT

"The King Brothers" blues fet a la localitat de Richmond a California. Els germans Lee i Sam King guitarra i bateria, són cosins segons de Freddie King i el seu oncle adoptiu va ser Albert King. Busquen una nova manera d'interpretar el blues. Han gravat nou treball "Get Up And Shake It". 















GUSANO'S BLUES (Spain)
FIRST EMOTION "LA MAQUETA" 

De Menorca la banda "Gusano's Blues". Són la banda que dona suport a Bob Margolin. Un trio format per Fernando Novoa de Montevideo a la guitarra, de Bilbao és Josu Uribe al baix i Manuel Gimenez a la bateria i és de Sabadell. Aposten per un so fresc i actual de les arrels del blues. Tenen un nou àlbum First Emotion "La Maqueta".


ROBERTO GALLI & RICHARD VINTON (Argentina/USA) 
MAQUETA 



Ara un duet de blues establert a Palma de Mallorca "Roberto Galli & Richard Vinton". Duet format per Roberto Galli un harmonicista argenti i Richard Vinton pianista i cantant Nord America. Interpreten grans clàssics del blues, country/folk, rhythm & blues, boogie, rock & roll, soul. També d'altres gèneres musicals. Presenten una interessant "Maqueta"





LEW JETTON & 61 SOUTH (USA) – RAIN 

De Tennessee és el bluesman "Lew Jetton". En la seva vida ha fet televisió i radio. L'any 1994 va començar a tocar la guitarra amb la banda 61 South. Després de 10 anys "Lew Jetton & 61 South", han gravat el seu tercer disc "Rain" (Frank Roszak Promotions)















ISAIAH B BRUNT (Australia) – A MOMENT IN TIME 

De Sidney "Isaiah B Brunt" productor musical, cantant i toca diferents instruments. Va ser nomenat millor cantant l'any 2010 en els premis "Sydney Blues Society". Ha gravat un quart àlbum "A Moment In Time" (Frank Roszak Promotions), amb so de New Orleans, Delta blues i tocs de funky blues. 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.