Google

29 December 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 29/12/2016 - Entrevista a LLUIS COLOMA (en catala) "XIII Blues & Boogie Reunion"

Entrevista a "Lluís Coloma" per parlar de la 13a edició del "Blues & Boogie Reunion". Per seguir amb una gran banda d'Estats Units. Més blues des de Navarra i un bluesman nord america establert a Barcelona. El viatge pel blues també ens portarà a Ohio i Las Vegas. També un projecta espanyol francès. 


New post & podcast every week 


XIII BLUES & BOOGIE REUNION 

Entrevista al pianista "Lluís Coloma" per parlar del "XIII Blues & Boogie Reunion".

Un any mes els concerts es fan a la Nova Jazz Cava de Terrassa els dies 5 i 6 de gener, música en directe pels Reis. Com cada any dos pianos damunt l'escenari i en aquesta edició amb 5 grans pianistes internacionals, "Ladyva" "Silvan Zingg" de Suissa, "Renaud Patigny" és de Belgica, "Sébastian Troendlé" que és de França i el català "Lluís Coloma". Dos dies a ritme del millor blues i boogie woogie, acompanyats per Manolo German al baix i Marc Ruiz a la bateria. 



LITTLE MIKE (USA) – HOW LONG? 

"Little Mike" s'acompanya dels The Tornadoes, aquesta formació segueix la línia de les grans bandes del Chicago dels anys 50 amb un potent blues i rock & roll, Mike Markowitz va començar amb l'harmònica a catorze anys el primer contacte amb el blues va ser al Carnegie Hall escolta'n a John Lee Hooker. Ara un nou àlbum "How Long?" (Frank Roszak Promotions).















ROJILLOS BLUES BAND (Spain) – LIVE IN BURLADA 2013 

"Rojillos Blues Band" són un quintet de Navarra format l'any 2010. Tenen un repertori de blues, r&b, funk blues o country. La banda són Alberto Alfaro a la guitarra slide i banjo, Miguel Marzábal la guitarra elèctrica i acústica Carlos Goñi al baix i veu, Santiago Ventura a la bateria i Jaime Valdeolmillos veu i guitarra acústica. Presenten unes gravacions en directe "Live In Burlada 2013". 


JONATHAN GLANZBERG (USA) – MAQUETA




"Joonathan Glanzberg" és un guitarrista de Philadelphia. Va descobrir Blind Blake, Robert Johnson i d'altres. També es va formar com a luthier a Tennessee. Actualment resideix a Barcelona. Toca blues tradicional i elèctric amb tocs de jazz i rock. també se'l pot escoltar en format trio "The Dog Gones". L'escoltareu en solitari amb una "Maqueta"





RAY FULLER AND THE BLUESROCKERS (USA) – LONG BLACK TRAIN

El bluesman d'Ohio "Ray Fuller". Als 8 anys va tenir una guitarra Gibson Melody Maker. L'any 1978 va formar la banda "Ray Fuller And The Bluesrockers" i gravant el seu primer disc. Va obrir concerts de grans bluesmen com Muddy Waters, John Lee Hooker o Steve Ray Vaughan. Ara presenta nou àlbum "Long BlackTrain" (Frank Roszak Promotions). 
















THE ROYAL HOUNDS (USA) – POKER ALL NIGHT LONG 

"The Royal Hounds" són un trio de Las Vegas que va néixer l'any 2010. Són una potent formació de rockabilly. Varen debutar amb l'álbum "I'm in Love with a Zombie" l'any 2013. Tenen un nou treball "Poker All Night Long" (Swank Promotions). 


MALEX KINGS (Spain/France) – GRAND ECRAN




"The Malex Kings" va néixer el gener del 2012. És un projecte de Max Malon és un guitarrista de Marsella i Alex Pellicer un productor musical de Saragossa. Fan una combinació d'estils des del Blues més aspre al Rock i passant pel Funk, Jazz, Hip Hop i fins hi tot Hard Rock. Presenten nou àlbum "Grand Ecran". 





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.