Google

23 de febrer 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 23/02/2017 - Entrevista a CARAVAN BLUES (en catala)

Entrevista i actuació del duet gironí  "Caravan Blues" parlarem de la seva música.
Després un quartet de Barcelona de rockin blues. Per seguir blues de Chicago amb un gran harmonicista. Una gran veu es mou des de Memphis a Mississippi amb blues, soul i funk. Escoltareu des de Nova York un cantant guitarrista i compositor. El punt final d'un cantant i bateria texa establert a Canada. New post & podcast every week  CARAVAN BLUES (Spain) 


Entrevista i actuació en directa de "Caravan Blues" ens presentaran la seva música.


Són un duet acústic format per Marta Mañas que és qui hi posa la veu i Xavi Masó que toca la guitarra. Des de les comarques de Girona tots dos han format part de diferents bandes. Junts fan versions de clàssics del blues del soul i de la música pop com Muddy Waters, Etta James, Gary Moore, Tina Turner, Bob Dylan i d'altres. 


MR. SIXTY (Spain) OLD SCHOOL ROCKING BLUES 

"Mr. Sixty" són un quartet de Barcelona. Toquen un rockin blues molt fresc. La banda la formen Mike Shannon (veu i harmònica), Santi Picó (guitarrista), Frank Andrada (baixista) i Francis Rabassa (bateria). Presenten un interessant àlbum "Old School Rocking Blues".
BILLY BRANCH & THE SONS OF BLUES (USA)
BLUES SHOCK

Un dels grans referents del blues de Chicago és "Billy Branch". Dir que Willi Dixon el va descobrir quan en Billy estava a la universitat va acabar carrera. D'adolescent la primera banda on va tocar va ser "Willie Dixon Chicago All-Stars" durant sis anys. Després forma banda pròpia i va tenir tres nominacions als premis Grammy. Ara té un nou disc "Blues Shock" (Blind Pig Records)


LADY A (USA) – LOVE BLESSED & BLUES 
A "Lady A" se la coneix com a "The Hardest Workin Woman in Blues, Soul & Funk". Amb la seva veu ronca i seductora es fa estimar pel públic des de Memphis a Mississippi. Ha enregistrat el seu tercer treball discogràfic "Love Blessed & Blues" (Rick Lusher Blues Radio Promo). 

JIM KOEPPEL (USA) – RSV TO PARADISE

"Jim Koeppel" guitarrista i compositor de Nova York. Ha tocat i gravat amb Taj Mahal, Billy Branch, Doc Watson, David Bromberg o Les Paul. Té un trio acústic "Delta Coasters" i també una banda elèctrica "Dust My Blues". En solitari ha gravat ara el tercer àlbum "RSV To Paradise" (Blind Raccoon). 
DONALD RAY JOHNSON AND GAS BLUES BAND (USA)
BLUESIN' AROUND 

"Don Ray Johnson" és un vocalista i bateria texa. Ja fa més de 40 anys que està vinculat a la música. La seva carrera l'ha desenvolupat a Canada. Ha tingut premis i diverses nominacions tant com a cantat i també bateria. Amb la seva banda "Don Ray Johnson And Gas Blues Band" té un nou àlbum "Bluesin' Around" (Frank Roszak Promotions). La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.