Google

16 de març 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 16/03/2017 - Entrevista a WALTRAPA & THE CASHMAKERS (en catala)

Entrevista a la banda gironina "Waltrapa & The Cashmakers" presentació d'un nou disc de vinil. Bons temes de rockin 'rhythm & swingin' blues, rhythm'n'blues i rock'n'roll des de França. També un quintet de música negra amb bon blues i rhythm and blues de Madrid. Una blueswoman fent tribut al bluesman Bukka White. Per seguir amb dues bandes de blues i soul d'Estats Units.
New post & podcast every week WALTRAPA & THE CASHMAKERS – TREAT ME WRONG 


Entrevista a la banda "Waltrapa & The Cashakers" presentació d'un nou vinil de 12'' anomenat "Treat Me Wrong".


Són un Texas power trio de blues. La banda va néixer a Girona l'any 2012. Interpreten clàssics del blues, rhythm'n'blues i rock'n'roll a l'estil de Texas. Tenen un primer disc de vinil de 10'' "Smokin' Stuff". Ells són Walter S. Waltrapa (veu i guitarra), Txutxi "Scar" Morcillo (bateria) i Big Kahuna Muñoz (baix).NICO DUPORTAL & HIS RHYTHM DUDES (France)
DEALING WITH MY BLUES 

Des de França el blues de "Nico Duportal & His Rhythm Dudes". Amb la seva banda toquen rockin 'rhythm & swingin' blues, rhythm'n'blues i rock'n'roll. Amb la seva música ha viatjat per Europa i Estats Units. Ha acompanyat a llegendes com Mitch Woods, Wanda Jackson, R. J Mischo o Lloyd Price. Ha gravat el sise disc "Dealing With My Blues" (Dixiefrog Records). 
MEMPHIS TRAIN (Spain) - BEATIN' AROUND THE BLUES

"Memphis Train" són una banda nascuda l'any 2013 a Madrid. Toquen música negra amb bon blues i rhythm and blues. Fan les seves pròpies cançons. El seu primer àlbum surt el 2015. Els membres són Víctor Sánchez (guitarra i veu), Jorge Rodríguez (guitarra), Borja Fernández (baix), Alejandro Sierra (piano i hammond) i Miguel Galván (bateria). Ara han gravat el seu segon disc "Beatin' Around The Blues".


RORY BLOCK (USA)
KEEPIN' OUTTA TROUBLE - A TRIBUTE TO BUKKA WHITE 
Des de New Jersey "Rory Block" cantant i guitarrista de country blues. És una referència a l'hora de preservar el blues tradicional del Delta. Ha gravat molts àlbums de tribut a grans bluesmen com Gary Davis, Son House, Robert Johnson o Mississippi Fred Mcdowell. Us presento el tribut que fa a Bukka White amb la gravació de "Keepin' Outta Trouble" (Continental Records).
JOHN LATINI (USA) – THE BLUES JUST ME FELL GOOD 

"John Latini" ha crescut a Queens, Nova York. Aquest bluesman és cantant, guitarrista i compositor. Ha obtingut diferents premis en la seva trajectòria com a músic de blues. En el 2004 "Metro Detroit Songwriting Grand Prize" i dos anys consecutius el "Detroit Blues Challenge". Presenta nou àlbum "The Blues Just Me Feel Goog" (Frank Roszak Promotions). 
JACK MACK AND THE HEAR ATTACK HORNS (USA)
BACK TO THE SHACK

"Jack Mack And The Hear Attack Horns" cal dir que porta més de trenta anys en el món de la música. Ha fet diferents àlbums, bandes sonores de pel·lícules i moltes actuacions. Ha gravat un nou disc "Back To The Shack" (Frank Roszak Promotions). Un treball on es pot escoltar soul combinat amb blues i també rhythm and blues.La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.