Google

23 March 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 23 March - 7th European Blues Challenge & International Blues Challenge #32

El programa d'avui primer serà un recorregut pel blues que es fa a Europa, ús presentaré el blues de les bandes de la setena edició del "European Blues Challenge" i també des d'Estats Units les bandes de blues del "International Blues Challenge" en la seva edició 32.


New post & podcast every week



7TH EUROPEAN BLUES CHALLENGE 2017 




"European Blues Union" ha posat en marxa novament el concurs de blues ja es el "7th European Blues Challenge". Aquest any l'organitza l'associació de blues "Blueskartellet" de la localitat d'Horsens a Dinamarca. Les actuacions seran al Forum Horsens els dies 6, 7 i 8 d'abril. 





Són 21 els països participants hi els assessors de cadascun d'ells han escollit la banda de blues que representarà el seu país en aquest concurs europeu. A l'associació "Blues Challenge Spain", s'hi han presentat 16 bandes. La formació espanyola guanyadora han estat els "Los Mambo Jambo". En el programa d'avui podreu escoltar com sonen les 21 bandes europees finalistes que actuaran a Dinamarca. 


INTERNATIONAL BLUES CHALLENGE #32 



L'any 1984 "The Blues Foundation" va posar en marxa la 32ª edició del "International Blues Challenge". S'ha convertit en un aparador anual del blues on s'hi escullen els millors nous talents de les associacions de blues d'arreu del món. Els nou temes d'aquest àlbum "International Blues Challenge #32", que es va fer a Memphis. han sortit de setze finalistes del 2016. Ha sigut possible gràcies a l'associació de "The Blues Foundation" i "Frank Roszak Promotions"





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.