Google

30 March 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 30/03/2017 - Entrevista a "TEORIA DEL TABURETE" (en catala)

Entrevista al trio "Teoria Del Taburete" parlarem del seu nou projecte. També el més nou de "Lil' Ed & The Blues Imperials" i un recopilatori de "Jimmy Thackery". Una gran dama del blues "Deb Ryder". Debut en el programa del músic "Brody Buster". Tribut a BB King amb el guitarrista "Javier Costas". Un single del desaparegut cantant "Otis Clay". 


New post & podcast every week 


TEORIA DEL TABURETE (Spain) – MAQUETA

Entrevista al trio català "Teoria Del Taburete", presentació del seu nou projecte. Format per la cantant Alba Dominguez i els guitarristes Pep Cachazo i Toni Pedrol. 

Aquest trio de blues i jazz, són uns músics inquiets que volen tocar i aprofundí a les músiques que els apassiona. L'eix principal que unieix aquesta formació és el blues però també es mouen en el estils del jazz, bluegrass i música del carib. Porten creats tres espectacles "Homenatge a les grans dames del blues", "Chicago Blues 1940" i "New Orleans–La Habana–Barcelona"


THE BIG SOUND OF LIL' ED & THE BLUES IMPERIALS (USA) 

"Lil' Ed & The Blues Imperials" tocan l'autèntic blues elèctric de Chicago. En "Lil' Ed" va néixer en aquesta ciutat l'any 1955. Porta ja més de 30 anys de renom mundial dins del blues. El seu oncle J.B. Hutto li va ensenyar no només a tocar sinó també a sentir el blues. Presenta un nou àlbum "The Big Sound Of Lil' Ed & The Blues Imperials" (Alligator Records)
















JIMMY THACKERY (USA) – EXTRA JIMMIES

"Jimmy Thackery" és nascut a Pittsburgh. Guitarrista, cantant i compositor de blues elèctric. Amb 14 anys l'any 1974 i fins al 1986 va estar de la banda "The Nighthawks". Després amb formació pròpia els "The Drivers". L'escoltareu en un disc "Extra Jimmies", on es recopila el seu llarg pas per la discografica Blind Pig Records.


DEB RYDER (USA) – GRIT GREASE & TEARS




"Deb Ryder" va néixer a prop de Chicago. De jove començar a cantar al club Topanga Corral versionant a Etta James, Big Joe Turner o Taj Mahal. Hi ha sigut candidata i guanyadora de diferents premis musicals de blues. Ha gravat el tercer àlbum "Grit Grease & Tears" (Blind Raccoon).





BRODY BUSTER (USA) – ONE MAN BAND 




"Body Buster" d'ell diuen que va ser un nen prodigi, a 12 anys compartí escenari en el Festival de Jazz de Montreux a Suissa amb Quincy Jones, Keb' Mo' o Isaac Hayes. Aquest 2017 és escollit millor harmonicista en el "International Blues Challenge". Ha editat un segon àlbum "One Man Band" (Doug Deutsch Publicity Services).




JAVIER COSTAS (SPAIN) – HOMENAJE BB KING

 "Javier Costas" és un guitarrista de Vigo però establert a Murcia. Amb una trajectòria molt extensa, aquest músic dedica la seva carrera al jazz rock, blues i rock. També té la banda de rock "Canal Blues". Ha fet un tribut al mestre BB King amb el single anomenat "Homenaje BB King".















OTIS CLAY (USA) – MISSISSIPPI POOR BOY 

"Otis Clay" va neixer al Mississippi l'any 1942 va néixer i va moriri el 2016 a Chicago. De ben petit va viure la música a l'església. Va arribar a Chicago a mitjans de 1950, on es va unir a "The Golden Jubilaires" i el 1960 als "Blue Jay Singers". Va cantat molt de blues, gospel, soul i r&b. L'escoltareu amb el single "Mississippi Poor Boy" (Blind Raccoon). 




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.