Google

27 d’abril 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 27/04/2017 - Entrevista a TÒFOL MARTINEZ (en catala)

Entrevista i actuació en directe als estudis de la ràdio amb "Tòfol Martinez" presentació nou àlbum. Per seguir escolta'n el blues de "Rod Piazza & The Mighty Flyers". També gaudireu del guitarrista "Duke Robillard". Una primicia avançament del nou album de "Trizia Band". Blues i soul amb el guitarrista "Dave Keller". Escoltareu a l'anomenada "Queen Of Blues" d'Ohio "Marilyn Oliver". Per acabar des de Texas la música de "Scott H. Biram"


New post & podcast every week 


TÒFOL MARTINEZ (Spain) – NO PANIC! 

Entrevista i actuació en directe als estudis de la ràdio de "Tòfol Martinez" per presentar l'àlbum "No Panic!". 

És de Sabadell i establert a Tossa de Mar. Aquest bluesman és un excel·lent guitarrista i compositor. Ha gravat i produït a molts d'artistes nacionals. Ha fet diferents gravacions la primera va ser "Hallelujah" l'any 2011. Ara un nou àlbum "No Panic!". Un disc de 6 temes versionant a classics del blues com BB King, Big Walter Horton o Charlie Musselwhite. Al mateix temps de l'enregistrament del disc també es varen gravar les 6 cançons en vídeo que se n'ha fet un DVD.


Altres Novetats Discografiques


ROD PIAZZA & THE MIGHTY FLYERS (USA)
EMERGENCY SITUATION 

"Rod Piazza" nascut l'any 1947 és un dels grans harmonicistes. Va començar a començaments dels anys 60 quan encara quedaven molts vells bluesmen en actiu. A la dècada dels 70 havia editat cinc àlbums i era una gran figura del blues a la costa oest. En els anys 80 va fundar el Mighty Flyers. Ara te un nou treball discogràfic "Emergency Situation" (Blind Pig Records).
DUKE ROBILLARD (USA) – BLUES FULL CIRCLE 

"Duke Robillard" és un dels grans guitarristes i compositor de blues. Té una llarga trajectòria en el món musical. "Duke Robillad And His All-Star Combo" han gravat l'àlbum "Blues Full Circle" (Dixiefrog). Unes gravacions on la majoria de les cançons són compostes per ell. Compta amb la col·laboració de Jimmie Vaughan, Sugar Ray Norcia, Sax Gordon, Kelley Hunt i Doug James. 


TRIZIA BAND (Spain) – PREDESTINADOS (2 SINGLES)Des de Sevilla torna "Trizia Band" estan grava'n nou àlbum és dirà "Predestinados" avui us avanço en exclusiva 2 singles: "Allright" i "My Baby Just Care". És un treball inspirat en els grans músics de blues i jazz. En aquest àlbum s'hi podrà escoltar blues, jazz, swing o soul. En aquesta gravació podeu gaudir de Trizia (veu) i José Ortega (guitarra) i els acompanyen una bona secció rítmica i de vents. 
DAVE KELLER (USA) – RIGHT BACK ATCHA 
"Dave Keller" guitarrista i cantant de blues i soul. A n'en Dave l'han influenciat Johnny Rawls o Mighty Sam McClain. L'any 1993 des de la localitat de Vernont comença amb banda pròpia. L'any 2009 va ser descobert per Ronnie Earl de qui va aprendre i amb qui va tocar. Presenta un sisè àlbum amb el nom de "Right Back Atcha" (Rick Lusher Blues Radio Promo).


MARILYN OLIVER (USA) – SINGLE: I'D RATHER GO BLIND

"Marilyn Oliver" és una cantant de d'Ohio, coneguda artísticament com a "Queen of Blues". Actualment està treballant en el que serà l'àlbum de debut. Aquesta vocalista en les seves actuacions fa versions de clàssics del blues i el soul. L'escoltareu amb la cançó "I'd Rather Go Blind" s'ha gravat en directe a la gira que va fer per Praga l'any 2015. 

SCOTT H BIRAM (USA) – THE BAD TESTAMENT 
"Scott H. Biram" és un músic de Texas. La música que toca passa per diferents estils del blues al rock and roll passant pel hillbilly o country. Amb la seva guitarra una Gibson 59 aposta per tocar grans temes. Ara el més nou d'ell un interessant disc anomenat "The Bad Testament" (Bloodshot Records).


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.