Google

04 de maig 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 04/05/2017 - Entrevista a BIG MAMA MONTSE (en catala)

Entrevista a Big Mama Montse presentació del seu nou àlbum Seed Of Love. Per seguir amb una de les llegendes del blues Albert Collins. També blues des de Belgica amb Guy Verlinde. Rock and roll, blues i gospel per Professor Louie & The Crowmatix. Una de les grans veus de Houston Teresa James. L'harmonicista Vin Mott amb una potent banda.


             Escolta el Programa aquí ♫ Listen Radio Show here
New post & podcast every week  BIG MAMA MONTSE (Spain) – SEED OF LOVE 

Entrevista a la blueswoman "Big Mama Montse" per presentar el seu nou àlbum "Seed Of Love"

Montse Pratdesaba guitarrista, cantant i compositora. Va ser una de les pioneres del blues a Espanya. Ha tingut bandes pròpies, col·laboracions amb diferents músics i molts d'àlbums gravats. "Seed Of Love" un disc que té l'àlbum 7 són compostes per ella, la resta versions de Wynona Carr o Eric Bibb. En aquesta gravació compta amb Isaac Coll (baix), Andreu Moreno (bateria) i Tòfol Martinez (guitarra).


Altres Novetats Discografiques


ALBERT COLLINS (USA) – ICE PICKIN 

"Albert Collins" un dels grans bluesman de la història. Va néixer a Texas l'any 1932 i mori a Las Vegas el 1993. Aquest llegendari guitarrista tocava blues a l'estil de Texas. L'any 1978 Alligator Records va editar el disc "Ice Pickin", ara l'han reeditat novament.GUY VERLINDE (Belgium) – ROOTED IN THE BLUES 

"Guy Verlinde" és un músic de blues de Belgica. L'únic bluesman que ha fundat una banda per fer tribut a Hound Dog Taylor això va ser l'any 2011. Són molts els àlbums gravats. Dir que és un dels músics de blues belgues que més treballa. Us presento el seu nou àlbum "Rooted In The Blues" (Dixiefrog Records). 


PROFESSOR LOUIE & THE CROWMATIX (USA) – CROWIN' THE BLUES "Professor Louie & The Crowmatix" va començar com a banda d'acompanyament d'estudi. Actualment aquesta formació son Professor Louie i Miss Marie tots dos veu i piano acompanyats per The Crowmatix. Porten un repertori de rock and roll, blues, gospel i música d'arrels americanes. Han gravat el catorze àlbum "Crowin' The Blues" (Blind Raccoon). 

TERESA JAMES & THE RHYTHM (USA) – BONAFIDE 

"Teresa James" nascuda a Houston, però establerta a l'àrea de Los Angeles on actualment n'es una de les grans cantants. L'acompanya una gran banda "The Rhythm". Ha estat Nominada l'any 2008 per "The Blues Foundation" i per "Independent Music Award" l'any 2010. Té un novè disc editat "Bonafide" (Frank Roszak Promotions)
VIN MOTT (USA) – QUIT THE WOMEN FOR THE BLUES 

"Vin Mott" és un harmonicista de New Jersey. Amb una gran banda presenta un potent blues elèctric. El 2007 estudia música i començar en el blues professionalment l'any 2013. Fa el debut discogràfic amb "Quit The Women For The Blues" (Blind Raccoon). 

Facebook: 
                               Email: redhotblues@hotmail.com


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.