Google

11 de maig 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 11 Maig - Presenta 8 Bandes de Blues de España

Escoltareu The Big Jamboree amb Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock 'n Roll. La Triana Blues Band toquen Blues i Blues-Rock. Un duet de Blues Acustic amb Blas Picon & Iker Piris. I de Valencia escoltareu als The Lazy Tones. Rock n' Roll i Rhythm n' Blues amb els Flamingo Tours. Jay Doe un bluesman multiinstrumentista. The Teasers Blues Band que toquen Blues Elèctric. Un duet Nord America acústic establerts a Barcelona The Dog Gones. 


New post & podcast every week 


THE BIG JAMBOREE - A NIGHT OF JUMP BLUES "The Big Jamboree" va néixer a principis dels anys 80 a Barcelona amb el nom de Chevy & The Hot Wheels. Actualment toquen Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock 'n Roll. La formació són: Agusti Burriel (veu), Pere Miró (sax baríton), Ignasi Poch (sax alt), Marc Ferrer (piano), Emilio Torres (bateria), Juan Ramon Vega (baix), Manolo Casado (Guitarra) i Cesc Miró (trompeta). Presenten nou àlbum "A Night Of Jump Blues". LA TRIANA BLUES BAND - LA TRIANA BLUES BAND 

"La Triana Blues Band" des de Sevilla, s'ha reunit 30 anys després per tornar a fer Blues i Blues-Rock. Van començar els anys 80 des del barri de Triana. En el 2015 tornen amb moltes ganes de tocar novament Blues. Les seves composicions són escrites en castella i moltes d'elles autobiogràfiques. Qui són BoogyBoy Rafa (veu i harmònica), Pepe El Druida (baix), Javi El Poyo (bateria), Rafa El Ruidos (guitarra solista) i Miguel La Mano (guitarra rítmica). Debuten i ho fan amb un interessant treball. 
BLAS PICON & IKER PIRIS - HEARTBREAKIN' MAN 

"Blas Picon & Iker Piris" formen un gran duet de Blues acústic des de Barcelona. Iker Piris és guitarrista, cantant i compositor, compta amb un parell d'àlbums editats. I l'altre component Blas Picón és harmonicista i cantant té diferents treballs gravats on presenta el seu personal sentit de la música. Junts han gravat el disc "Heartbreakin' Man". 


THE LAZY TONES - JUKE JOINT BOUND
De Valencia son la banda de blues "The Lazy Tones". Aquesta formació toquen versions de grans clàssics del blues amb un estil molt personal. Aquest quintet el formen Pere Peiró guitarra i veu, Jorge Gener a l'harmònica, el baix Capitan Wilson Puerto en Gabriel Del Vecchio al piano i a la bateria Juanjo Iniesta. Es escoltareu amb el disc "Juke Joint Bound".

FLAMINGO TOURS - RIGHT ON TIME

"Flamingo Tours" són una banda barcelonina de Rock n' Roll i Rhythm n' Blues. Els set membres de la banda provenen de diferents formacions Muchachito Bombo Infierno, Bunbury, Jarabe De Palo, Los Rebeldes o Mambo Jambo. La formació són: Myriam Swanson (veu), Jordi Mena (guitarra), Riki Frouchtman (guitarra), Jorge Rebenaque (piano i hammond), Lere Mases (baix), Lu Carlevaro (veus) i Salva Suau (bateria). Han gravat l'àlbum "Right On Tour". 
JAY DOE - ME & THE BLUES

"Jay Doe" és el nom artístic del guitarrista i cantant de Vigo Javier Casal. En els seus inicis com a músic va tocar en grups de Punk i Pop. L'any 1991 va fundar la banda de Blues Dr. Hello i més endavant el 2012 els Missin Blues. A finals dels 2015 es presenta en solitari i com a multiinstrumentista. Versiona a grans clàssics del Blues. Presenta el treball discogràfic "Me & The Blues".

THE TEASERS BLUES BAND - BLUE TRUCKS "The Teasers Blues Band" és banda nascuda a Barcelona l'any 2012. Aquesta formació toquen Blues elèctric contemporani, versions i també composicions pròpies. És un trio format per Jose Azul (veu i guitarra), David Gomez (bateria), Matias Miguez (baix). Debuten amb l'àlbum "Blue Trucks". Compten amb la col·laboració de Tina Masawi (veu), JJ Cano (teclats), Raúl Reverter (sax alt) i Joan Pau Cumellas (harmònica). 
THE DOG GONES - MAQUETA 
"The Dog Gones" són un duet Nord America establerts a Barcelona. Proposen un viatge acústic pel Delta del Mississippi, New Orleans passant per Sant Louis i Chicago. Jonathan Glanzberg guitarrista de Philadelphia i també s'ha format com a lutier. Joe Lewis compositor i baixista de Nashville especialista en Blues, Funk i Rock. Junts presenten una "Maqueta"


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.