Google

24 August 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 949 - 24/08/2017 - Entrevista a CESAR VALDOMIR (en castellano)

Entrevista a bluesman argenti "Cesar Valdomir" presentació del seu nou àlbum "Working For The Blues" i de la gira per Espanya.
Per seguir amb més "The Mojo Glove" des de Madrid blues west coast. "Michele D'Amour And The Love Dealers" banda de blues i r&b. "Polly O Keary" una gran cantat i baixista de Seattle. "Mark Simpson" guitarrista britànic. "The Dog Gones" un duet acústic Nord America establerts a Barcelona. "Jim Roberts And The Resonants" és un vetera músic de l'escena americana.


New post & podcast every week  



CESAR VALDOMIR AND THE BLUE MIDNIGHT (Argentina)
Working For The Blues 

Entrevista a "Cesar Valdomir" presentacio del seu nou àlbum "Working For The Blues" i de la gira per Espanya.

Harmonicista de Buenos Aires. S'inicia l'any 1994, va aprendre de diferents professors com de Carlos Del Junco o Rick Estrin. L'any 2009 inicia el projecte en solitari amb els "The Blue Midnight" i el 2010 primer àlbum. Ha format part de les bandes acompanyants de Lurrie Bell, John Primer, Eddie Shaw, Tail Dragger, Adrian Jimenez i d'altres. Ha actuat en molts locals i festivals arreu del món. En aquest seu nou disc hi col·labora John Primer, tres temes originals i la resta versions.


THE MOJO GLOVE (Spain) – No Half Steppin' 

"The Mojo Glove" són un quartet de Madrid. Una excel·lent banda de blues west coast. Està formada per Sergio Álvarez (guitarra i veu), Gabriel Ramos (baix), David Nogales (teclats) i Pablo Garcia (bateria). Presenten nou disc "No Half Steppin'" un treball ple de versions Albert Collins, Ronnie Earl, Sean Costello, T-Bone Walker i molts més. Compten amb la col·laboració de 6 grans músics. 
















MICHELE D'AMOUR AND THE LOVE DEALERS (USA)
Lost Nights At The Leopard Lounge 

"Michele D'Amour And The Love Dealers" va néixer l'any 2011. La música que proposa és blues i r&b. El seu primer EP va ser gravat el 2014. La formació està encapçalada per la cantant Michel D'Amour, l'acompanyen Patrick McDanel al baix, Ronnie Bishop a la bateria i el guitarrista Ryan T. Higgins. Han gravat el seu tercer àlbum "Lost Nights At The Leopard Lounge"


POLLY O KEARY & THE RHYTHM METHOD (USA)
Black Crow Callin' 



"Polly O Keary" una cantat i baixista de Seattle. La seva música és una barreja de blues, soul, funk i rock. El primer disc el va enregistrar el 2014. Ha fet gires amb Too Slim and the Taildraggers, The Soul of John Black o The Randy Oxford Band. Aquest trio el formen el seu marit en Tommy Cook (bateria) i David Miller (guitarra). El seu nou treball discogràfic és "Black Crow Callin'" (Frank Roszak Promotions). Hi col·laboren set grans músics. 




MICK SIMPSON (UK) - Black Rain 

"Mark Simpson" guitarrista britànic. A principis dels anys 80 tocava com a músic de sessió i va ser descobert pel músic Elkie Brooks que el va unir a la seva banda. Dit que ha tocat amb molts músics com Gary Moore o Sowy White. Diferents àlbums editats i actuacions arreu d'Europa i Estats Units. Presenta nou disc "Black Rain" (Mad Ears Productions).















THE DOG GONES (USA) - Queen Bee 

"The Dog Gones" és un duet acústic Nord America establerts a Barcelona. Toquen blues del Delta del Mississippi, New Orleans, Sant Louis i Chicago. Ells són Jonathan Glanzberg guitarrista de Philadelphia i també és lutier. Joe Lewis compositor i baixista de Nashville especialista en diferents estils. Presenten un nou single anomenat  "Queen Bee". 


JIM ROBERTS AND THE RESONANTS (USA)
Beneath The Blood Moon



"Jim Roberts And The Resonants" és un vetera músic de l'escena americana. La seva música està entre l'Americana/Roots el blues i també el rock. Toca la slide guitar i el cigar box guitar. Li agrada donar al que toca un so primitiu. Acompanyat per set músics presenta un nou disc "Beneath The Blood Moon" (Frank Roszak Promitions), on hi ha deu temes propis. 






Blooger: 

 Ivoox: 

Facebook:

Twitter:

Instagram: 

YouTube: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 17740 
Vilafant Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.