Google

10 August 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 948 - 10/08/2017 - 9 New Blues Records

Avui podreu escoltar el següent "Paradise Kings" són una banda de blues i rock. "The Flat Pack" és un trio de country i rockabilly de Barcelona. "Betta" és una cantant de blues i soul de Madrid. "Low Society" són sis músics de Texas. "Delta Catfish Blues" són una banda d'Argentina. "Tyler Yarema" és un pianista, cantant i compositor canadenc. "John McNamara" guitarrista de blues i soul australià. ). "Jontavious Willis" amb tan sols 19 anys és de Greenville i "Reverend KM Williams" un autèntic guitarrista evangelista de Texas "Jamiah Rogers" és un jove bluesman nascut a Chicago. 






New post & podcast every week  




PARADISE KINGS (USA) - Controlled Burn 




"Paradise Kings" són una banda de rockin' blues . Un quartet que ja fa temps que estan dins l'escena del blues a l'àrea de Santa Barbara. El formen Henry Garrett (veu), Jeff Gring (guitarra), George Lambert (bateria) i Gordon Jennings (baix). Presenten l'àlbum "Controlled Burn" (Doug Deutsch Publicity Services).





THE FLAT PACK (Spain) - Garden MusicSessions

"The Flat Pack" és un trio de Barcelona. Toquen country i rockabilly. La formació són Albert Calvillo (veu i guitarra), Enric Gómez (baix) i Edu Neto (bateria). Varen enregistrar "Garcen MusicSessions" a la primavera del 2015 en acústic dins uns jardins privats del barri de Gracia. 
















BETTA (Spain) - My inspiration 

"Betta" és una cantant de blues i soul de Madrid. Va tocar molt a Espanya i Anglaterra, finalment s'establí a Chicago on va formar part dels circuits de blues. "My Inspiration" és el seu primer EP i que s'ha gravat a Chicago l'any 2015. Compta amb quatre temes d'ella i una versió. 


LOW SOCIETY (USA) – Sanctified



"Low Society" són sis músics de Texas. Formació fundada per Mandy Lemons (veu) i Sturgis Nikides (guitarra i veu) els ha unit el blues de Texas el Delta Blues i també hillbilly i rock 'n roll. Tenen nou disc "Sanctified" (Frank Roszak Promotions). La resta de músics són Jacky Verstraeten (baix) i Bart De Bruecker (bateria), els acompanyen Herman Green (saxofon) i Rick Steff (piano i acordió).





DELTA CATFISH BLUES (Argentina) - Volviendo Al Barrio

"Delta Catfish Blues" són una banda d'Argentina. Aquest quartet toquen blues tradicional de Chicago. Els membres són Alejandro Alvarez (harmònica i veu), Camilo Petralia (guitarra), Gonzalo Sottil (baix) i Lucas González Sette (batería). Debuten amb l'àlbum "Volviendo Al Barrio". Músics convidats Gina Valente (veu), Agustina Acosta (saxofon), Willy Rangone (trompeta) i Matías Coco (teclat).
















TYLER YAREMA AND HIS RHYTHM (Canada) - Gotta Bran' New Suit

"Tyler Yarema" és un pianista, cantant i compositor canadenc. Ha tocat en acompanyament en més de 50 àlbums de blues, jazz, reggae i pop. Presenta el nou disc "Gotta Bran' New Suit" (RDX Promo), produit pel desaparegut guitarrista Jeff Healey. Compta amb una bona secció rítmica i de vents. En ell ens apropa al so i l'agilitat de les bandes de boogie-woogie dels anys 30. 


JOHN McNAMARA (Australia) - Rollin' With It




"John McNamara" guitarrista de blues i soul australià. Guanyador de diferents premis de blues. Va debutar discogràfic l'any 2014. En aquest nou àlbum "Rollin' With It" (Frank Roszak Promotions), en ell hi han 9 músics tant en la secció rítmica com la de vents. Cançons pròpies i tres versions d'Otis Redding, Bobby Bland i Little Willie John.





REV. KM WILLIAMS - JONTAVIOUS WILLIS (USA) - Living Country Blues 



"Solo Blues" presenta "Living Country Blues" (Jay Bee Rodriguez). Hi ha gravacions de  "Jontavious Willis" amb tan sols 19 anys és de Greenville i toca un fantàstic country blues i de "Reverend KM Williams" és un autèntic guitarrista evangelista de Texas i també toca a l'estil del Mississippi Hill Country Blues. Dos bluesmen que han actuat en primícia per primer cop a Espanya aquest 2017.





 JAMIAH ROGERS (USA) – Blues Superman



"Jamiah Rogers" és un jove bluesman nascut a Chicago. Amb tan sols amb 7 anys va gravar el seu primer disc "In the Pocket". Aquest guitarrista va guanyar tres anys seguits el premi "al noi amb més talent de menys de 12 anys" dins els premis "The Chicago Music Awards". Influenciat de grans mestres del blues com Albert King, Freddy King, Willie Dixon o John Lee Hooker. Ha enregistrat un nou àlbum "Blues Superman".






Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Email: 

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.