Google

03 d’agost 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 947 - 03/08/2017 - 6 Live Blues Bands

El blues en directa amb 6 bandes. Des d'Argentina "Vanesa Harbek" cantant i guitarrista. "Delbert McClinton" un àlbum gravat l'any 1989 a Austin. "Mark Cameron" guitarrista i compositor de Minneapolis. "Simews Shocks" són una jova banda catalana. "George Shovlin" cantant i guitarrista britànic i finalment "Nick Shnebelen" va créixer amb el blues de Kansas City.                                Escolta el programa ♫ Listen Radio Show New post & podcast every week  VANESA HARBEK (Argentina) –Una Chica Con Blues"Vanesa Harbek" és una cantant i guitarrista argentina. Amb molt de talent toca blues, soul, r&b o rock n' roll. Aquest 2017 és artista convidada a la gira de la Vargas Blues Band. Avui àlbum en directa "Una Chica Con Blues". Gravat el setembre de l'any 2015 al teatre Gran Rivadavia de Buenos Aires. Els músics són: Vanesa Harbeck (guitarra i veu), Dino Martinez (bateria), Claudio Jannon (baix) i Ricardo Harbek (teclats). 
DELBERT McCLINTON (USA) – Live From Austin

"Delbert McClinton" bluesman nascut l'any 1940 a Texas. Guanyador de diversos premis Grammy i més de 20 àlbums gravats. Tot un professional amb molta experiència tocant country, blues, soul i rock and roll. Escoltareu el disc "Live From Austin" (Alligator Records) gravat l'any 1989 a Austin. 
MARK CAMERON BAND (USA) - Live At Blues On The Chippewa 

"Mark Cameron" guitarrista i compositor de Minneapolis. Comença la seva carrera a l'escena del folk rock dels anys 70. Actualment amb el seu quartet toca bon blues. Presenta "Live At Blues On The Chippewa" (Blind Raccoon). Un treball amb temes propis i interessants col·laboracions de diferents músics. 


SIMEWS SHOCKS (Spain) - Maqueta En Directa"Simews Shocks" són una banda de Catalunya. La formació ha nascut des de l'escola Taller de Blues de Barcelona. Ja han oferit molts concerts arreu del país i també una gira per diferents presons. Un quintet format per Carla Sunday, Güili Capibola, David Heredia, Rafa Caamaño i Sisco Carrasco. Us vull presentar una "Maqueta En Directa", són tres temes clàssics gravats el desembre del 2016. 

GEORGE SHOVLIN & THE RADARS (UK) – Unconditionally Live 

"George Shovlin" cantant i guitarrista britànic. S'inicia en els anys 70 i va ser un músic de suport a grans bluesmen com Doctor Ross, Dave 'Honeyboy' Edwards o Eddie 'Guitar' Burns. L'any 1995 va tocar amb la banda "The Radars" i després d'una pausa l'any 2014 és retrobaren. La banda són: George Shovlin (veu i guitarra), George Lamb (guitarra), Stu Burlison (baix) i Kev Scott (bateria). "Unconditionally Live" va ser gravat l'any 2015 en el "The Great British R&B Festival"
NICK SCHNEBELEN (USA) – Live In Kansas City 

"Nick Shnebelen" va créixer amb el blues de Kansas City. A casa seva estan vinculats a la música. la seva mare Lisa Swedlund era cantant i el seu pare Robert Schnebelen pianista. En Nick presenta "Live In Kansas City" (Vizztone Label Group). L'han enregistrat al Knuckleheads Salon de Kansas City el desembre del 2016. Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Email: 

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.