Google

28 de setembre 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 952 - 28/09/2017 - Entrevista a VANESA HARBEK (en castellano)

Entrevista a "Vanesa Harbek" una blueswoman argentina cantant i guitarrista. "Star Blues" són una banda del País Basc. "Duca Belintani" guitarrista, cantant i compositor brasiler. "Nancy Wright" saxofonista d'Ohio. "Big Time Bossmen" són una formació de blues de Belgica. 


New post & podcast every week  VANESA HARBEK (Argentina) – No Es Simple Vivir 

Entrevista a la blueswoman argentina "Vanesa Harbek", és una cantant, guitarrista i trompetista. 

Té molt de talent a l'hora de toca blues, soul, rhythm and blues, swing o rock n' roll. Ha compartit escenari amb músics argentins com Luis Robinson o Rubén Gaitán i també d'altres internacionals com Sugar Blue, Dave Riley o Kenny Blues Boss Wayne. Aquest 2017 és artista convidada a la gira de la Vargas Blues Band. Presentació del que va ser el seu àlbum de debut anomenat "No Es Simple Vivir". Un treball ple de bones versions de grans bluesmen. STAR BLUES (Spain) – Gu Geu 

"Star Blues" són una banda del Pais Basc. Des de l'any 2010 presenten blues rock. Aposten per versions de clàssics i temes propis cantats en euskera. Una formació on hi ha Jon Barreras (guitarra i veu), Urko Ruiz (baix), Yon Labayen (piano) i Fermin Etxeberria (bateria). Tenen un nou disc editat "Gu Geu" (Gaztelupeko Hotsak).
DUCA BELINTANI (Brazil) – How Long 

"Duca Belintani" guitarrista, cantant i compositor brasiler. Fa més de 25 anys que forma part de l'escena musical de Brasil. S'inicia a la música els anys 80 en bandes de pop i de rock. Actualment és un dels bluesmen destacats del seu país amb moltes gires i diferents àlbums gravats. Presenta un nou treball discogràfic "How Long".


NANCY WRIGHT (USA) – Playdate!"Nancy Wright" saxofonista d'Ohio. Porta una carrera musical de més de trenta anys. Va aparèixer per primera vegada a l'escena musical l'any 1984. Amb el seu saxofon ha acompanyat a Lonnie Mack, John Lee Hooker, Stevie Ray Vaughn, Albert King, Albert Collins o Maria Muldaur. Nou àlbum "Playdate!" (Vizztone Label Group) amb temes propis i versions. Hi col·laboren en ell Willie Walker, Tommy Castro, Joe Louis Walker o Elvin Bishop. 
BIG TIME BOSSMEN (Belgium) – Working On A Plan 
"Big Time Bossmen" són una formació belga. Quartet que va començar a tocar el 2012 com a banda de rockabilly. Al llarg d'aquests anys els han influenciat diferents estils com blues, rootsrock, rock and roll, funk o hard rock. També influïts per músics com Howlin 'Wolf, Johnny Burnette, The Palladins o Smokestack Lightning. El seu nou disc és "Working On A Plan" (Naked).Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube:

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.