Google

05 October 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 953 - 05/10/2017 - Entrevista a ALBERTO GULIAS "LOS GUMBO" (en castellano)

Entrevista a "Alberto Gulias" (Los Gumbo) presentacio del àlbum "2 Man Band". Lurrie Bell guitarrista de Chicago fill del llegendari Carey Bell. The Soul Beams fan versions de clàssics del soul i funk. Mark Leangue blues des de Belgica. Lightnin Wille blues arribat de Texas. Dave Filds guitarrista i cantant de Nova York. Big Joe Shelton un bluesman nascut a nord-est del Mississippi.



New post & podcast every week 



LOS GUMBO (Spain) – 2 MAN BAND

Entrevista a Alberto Gulias presentació del àlbum de debut "2 Man Band".

"Los Gumbo" són un duet canari nascut l'any 2010. Format per "Alberto Gulias" (veu percussió i harmònica) i "Reinaldo Rivero" (guitarra), versionen clàssics del blues. En el seu recorregut han actuat molt arreu d'Europa i de l'estat espanyol en diferents locals i festivals. L'any 2016 varen gravar el seu àlbum de debut autotraduït "2 Man Band". Conte 10 versions de clàssics del blues com Johnny Copeland, Howlin Wolf, Rosco Gordon o Muddy Waters. 



LURRIE BELL (USA) – Can't Shake This Feeling

"Lurrie Bell" gran guitarrista de Chicago fill del llegendari harmonicista Carey Bell. Per casa seva hi passaren grans bluesmen amics del seu pare com Eddie Taylor, Big Walter Horton o Sunnyland Slim d'ells en va apendre molt. Amb disset anys tocava amb Willie Dixon i tambe va actuar amb el seu pare. L'any 1978 es va unir a la banda de Koko Taylor. Ara ha gravat un nou disc "Can't Shake This Feeling" (Delmark Records)
















THE SOUL BEAMS – The Soul Beams 

"The Soul Beams" es va començar a formar a principis del 2015 a Terrassa. Toquen soul, funk i neo soul, versions de clàssics i contemporanis des dels anys 50 als 90. La banda són Annie Ledesma (veu), Jan Pagès (baix), Oscar Jorba (bateria), Pepo Figueras (guitarra), Genís Sobrado (teclats), Albert Cantón (percussions), César Octavio Ballarín (trompeta), Jepi Humet (saxo alt), Jofre Alemany (saxo tenor), Pol Chabier Ballarín (trombó), Ana García i Rosa Martínez (segones veus). Els escoltareu amb el disc de debut "The Soul Beams".


MARC LELANGUE TRIO (Belgium) – Lose In The Blues



"Mark Leangue" fa blues des de Belgica. D'adolescent s'interessa pel blues i descobreix a bluesmen com Blind Lemon Jefferson, Blind Boy Fuller o Big Bill Broonzy entre d'altres. Va fer amistat amb Luther Tucker de qui en va aprendre molt. Moltes col·laboracions al llarg dels anys amb grans músics. Aquest trio presenta nou àlbum "Lose In The Blues" (Naked). 






LIGHTNIN WILLE (USA) - No Black No White Just Blues 

"Lightnin Wille" blues arribat de Texas. El seu blues té un toc distintiu, una marca personal on combinació la tradició i la creativitat. Influenciat per T-Bone Walker, BB King, Albert King o Muddy Waters. El seu vuitè àlbum és "No Black No White Just Blues" (Frank Roszak Pomotions), un treball produït per Pete Anderson. 
















DAVE FIELDS (USA) – Unleashed

"Dave Filds" guitarrista i cantant de Nova York. De ben petit ja corria per l'estudi de gravació del seu pare per on hi gravaven grans músics. La seva música passa pel rockin' blues, soul o blues rock. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut cinc premis musicals del 2006 al 2012. Acaba de gravar un nou disc "Unleashed".


BIG JOE SHELTON (USA) – Ridin' A Chicken




"Big Joe Shelton" un bluesman nascut al Mississippi. De petit va viure molt el blues tradicional del Delta. Va tocar amb en Big Joe Williams de qui en va ser bon amic, també ha tingut la sort de tocar amb Furry Lewis, Junior Kimbrough, Fenton Robinson o R. L. Burnside. Té un nou disc "Ridin' A Chicken". 







Blooger:

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram:

YouTube: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 17740 
Vilafant Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.