Google

26 October 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 955 - 26/10/2017 - 7 New Blues Record

Avui nova sessió de blues. "Coronel Lee" són un quartet d'Alacant de blues i música d'arrel americana. "The Lucky Dices" és una banda de Barcelona de blues i soul. "Kai Strauss" és un bluesman alemany. "Vanessa Collier" vocalista, saxofonista i compositora de Filadèlfia. "Eric Bibb" prestigiós guitarrista, cantant i productor. "Micki Free" guitarrista nascut a Texas. "Laura Tate" cantant de blues, jazz i rock and roll de Dallas. 




New post & podcast every week 




CORONEL LEE (Spain) – Cooking Roots 



"Coronel Lee" és un quartet d'Alacant. Cadascun dels músics especialitzats en diferents estils blues, swing, country, ragtime, hillbilly o jazz, d'aquesta combinació n'ha sorgit la música que toquen ara temes propis de blues i música d'arrel americana. Els components són Dustin Lee (guitarra i veu i compositor), Humberto Corrales (baix), Jose Pedro Botella "Tio Pe" (bateria) i Harp Rocker (Harmòniques). Presenten l'àlbum de debut "Cooking Roots". 



THE LUCKY DICES BAND (Spain) – Cassics Vol 1

"The Lucky Dices" és una banda de Barcelona nascuda l'any 2015. Són un quartet que toquen un repertori de blues i soul. La formació són Rocio Angue (veu), Toni Mena (guitarra), Xavier Grau (baix) i Miguel Ballester (bateria). Fan el seu debut discogràfic amb el disc "Classics Vol 1". 
















KAI STRAUSS (Germany) – Getting Personal 

"Kai Strauss" és un bluesman alemany. Aquest guitarrista ha estat tocant durant més de 15 anys al costat del bluesman Memo Gonzalez. Un músic amb banda pròpia des del 2011. Ha enregistrat un nou disc "Getting Personal" (Continental Record Services). Compta amb la col·laboració dels músics Big Danny Wilson, Tony Vega i Sax Gordon. 


VANESSA COLLIER (USA) – Meeting My Shadow




"Vanessa Collier" una vocalista, saxofonista i compositora de Filadèlfia. Ha format part de la banda de Joe Louis Walker. Ha girat en concerts per Europa i també ha voltat molt per Estats Units. Les seves composicions són una combinació de blues, funk, rock i soul. Ha gravat el segon àlbum "Meeting My Shadow" (Rick Lusher Blues Radio Promo). 




ERIC BIBB (USA) – Migration Blues

"Eric Bibb" guitarrista, cantant i productor. Toca diferents estils com son blues, folk, gospel i ritmes africans. Dir que a setze anys ja tocava professionalment. Són moltes, actuacions i enregistraments discogràfics que ha fet al llarg de la seva carrera. Ha gravat un nou album "Migration Blues" (Dixiefrog Records). Hi col·laboren J.J. Milteau, Big Daddy Wilson i Michael Jerome Browne.















MICKI FREE (USA) – Tattoo Burn Redux

"Micki Free" és nascut a Texas però va créixer a Europa. Aquest guitarrista més endavant d'adolescent s'estableix a Illinois on va formar la seva primera banda "Smokehouse". Cal dir d'ell que des de l'any 1985 ençà ha guanyat i ha estat nominat a diferents premis musicals. Ha gravat el nou àlbum "Tattoo Burn Redux" (Blind Raccoon). 


LAURA TATE (USA) - Lets Just Be Real 




"Laura Tate" ens porta bona música des de Dallas. Aquesta cantant presenta un repertori carregat de blues, jazz i rock and roll. Fa temps que fa de músic però a més és actriu i productora. Ara ha enregistrat un nou àlbum "Lets Just Be Real" (Frank Roszak Pomotions). 













Emailredhotblues@hotmail.com



Postal Adress:


Radio Vilafant - Josep Palmada

C/. Figueres 5

17740 Vilafant

Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.