Google

02 de novembre 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 956- 02/11/2017 - 6 New Blues Records


Avui podreu escoltar a "Samantha Fish" blueswoman nascuda a Kansas City. "Blues en Movimiento" diferents bandes Argentines. "The Smoke Wagon Blues Band" banda de jump blues, funk, r&b i swing canadenca. "Malacara And Wilson Band" presenten la banda sonora original d'una obra de teatre. "Still River" són un quintet de Bilbao. "Willa Vincitore" una cantant amb més de vint anys de carrera musical. 
New post & podcast every week SAMANTHA FISH (USA) - Chills And Fever "Samantha Fish" cantant i guitarrista de blues rock. Nascuda a Kansas City l'any 1989. L'influenciaren molt Rolling Stones, Stevie Ray Vaughan, Son House o Skip James. Amb formació pròpia grava l'any 2009 el seu primer disc. El 2011 fitxa per Ruf Records. El 2012 dins dels premis "Blues Music Award" guanya com a millor nova artista de blues. Té un nou disc "Chills And Fever" (Ruf Records) (Rick Lusher Blues Radio Promo).

BLUES EN MOVIMIENTO (Argentina) – Vol 4 

A Argentina, va néixer un grup social anomenat "Blues en Movimiento". Va sorgir a causa dels problemes per trobar espais on difondre la cultura del blues. Proposen concerts, jam sessions i d'altres esdeveniments relacionats amb el blues. Presenten un nou recull amb quatre bandes. "Blues En Movimiento Vol 4", s'hi pot escoltar a les formacions "Rielar", "Gintonics", "Maldito Blues Club" i "Caburoblus".
THE SMOKE WAGON BLUES BAND (Canada) - Cigar Store

"The Smoke Wagon Blues Band" banda nascuda l'any 1996 a Hamilton, Ontario. Aquests canadencs el seu so va des del jump blues passant pel funk, r&b o el swing. Al capdavant de la banda hi ha Corey Lueck cantant, guitarrista i compositor. El seu sisè disc és "Cigar Store" (Frank Roszak Promotions) La banda compta amb set músics que formen una gran secció rítmica i de vents.


MALACARA & WILSON BAND (Spain) – B.S.O. Sota La Catifa 


"Malacara And Wilson Band" són els autors de la banda sonora original de l'obra de teatre "Sota La Catifa". Shan inspirat en la música de Jell Roll Morton i proposen blues dels anys 50, blues folk dels 70 i també el so de la música del cinema de màfia i gàngsters. Es rendeix tribut als clàssics de la música Americana del segle XX. "B.S.O. Sota La Catifa" és una producció de Mario Cobo amb els músics Xavi Malacara (veu), Tony Wilson (guitarra), Salva "Joker" (bateria) i Maxi Moscardi (baix).
STILL RIVER (Spain) – Wood & Wire

"Still River" són un quintet de Bilbao. Molt influenciats pels diferents tipus de musica d'Estats Units. Presenten blues, country i música d'arrel americana. La formació són: Dan Cabanela (veu i guitarra), Juan Gumuzio (guitarra), Txema Solano (baix), Isi Redondo (bateria) i Isra Redondo (piano i orgue). Varen debutar amb una "Demo" l'any 2011. Ara han gravat nou disc "Wood & Wire". També hi col·laboren 7 músics com Marcos Coll, Julian Maeso i una secció de vents.
WILLA VINCITORE (USA) - Better Day

"Willa Vincitore" una cantant amb més de vint anys de carrera musical. Abans tenia la banda "Willa McCarthy Band". També és compositora dins d'una àmplia barreja d'estils com Blues, soul, rock i funk. Willa ha format part de la banda de Chris O'Leary. Ara aposta pel debut discogràfic amb el disc "Better Day" (Frank Roszak Promotions). Un treball on tot són temes propis i l'acompanyen vuit músics. 

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.