Google

03 de maig 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 979 - 03/05/2018 - Entrevista a JOSEP MARIA BAULENAS "J.M. BAULE" (en catala)

Entrevista al cantant, compositor i multiinstrumentista "Josep Maria Baulenas" (J.M. Baule). Altres novetats del programa "Johnny Tucker" un músic influenciat per Lowell Fulson o Blackell. "Mama SpanX" l'últim projecta de la cantant i compositora Nikki Armstrongson. "Dave Keyes" teclista, cantant i compositor de Nova York.New post & podcast every week


JOSEP MARIA BAULENAS (J.M. Baule) (Spain)
Baule In Blue – Tots Aquells Anys Malversats – Baule's Blues 


Entrevista al cantant, compositor i multiinstrumentista "Josep Maria Baulenas" (J.M. Baule).

Conversa sobre la seva trajectòria i presentació de tres àlbums: "Baule In Blue" grans clàssics del blues, "Tots Aquells Anys Malversats" versions de Bob Dylan i "Baule's Blues" temes propis de blues. 
Aquest músic porta des dels anys 70 vinculat a la música, compta amb mes de 35 gravacions en diversos estils, versions i temes propis cantats en català, angles, castellà i francès. Les seves influències provenen del blues, folk i la música d'arrel americana i de músics com Muddy Waters, Bob Dylan, The Rolling Stones o Mississippi Fred McDowell. 
JOHNNY TUCKER (USA) – Seven Day Blues


"Johnny Tucker" vocalista que va viure la música de ben petit a casa. Va aprendre a tocar la bateria. Les seves influències són Lowell Fulson o Blackell Knight. Va formar part de la banda de Phillip Walker durant uns anys. També ha tocat amb Floyd Dixon, Screamin 'Jay Hawkins, Robert Cray, Johnny Otis o Johnny Copeland. Ha gravat un nou àlbum "Seven Day Blues" (Blind Raccoon).  En ell conta amb la col·laboració de Big John Arkinson, Bob Corritore o Kid Ramos.

MAMA SPANX (USA) - Tate of Groove

"Mama SpanX" l'últim projecta de la cantant i compositora Nikki Armstrong. També és ballarina i actriu professional. Ha tocat diferents estils com blues, jazz, r&b, soul, funk o rock. Se l'ha comparat amb Tina Turner, Bonnie Raitt o Janis Joplin. Amb una magnífica, càlida i poderosa veu, presenta nou disc "Tate Of Groove" (Frank Roszak Promotions). 

DAVE KEYES (USA) - The Healing

"Dave Keyes" teclista, cantant i compositor de Nova York. És un veterà amb més de 30 anys de l'escena del blues i la música d'arrel americana. Ha tocat i col·laborat amb Odetta, David Johansen, Bo Diddley o Marie Knight. En l'actualitat toca amb Popa Chubby I Alexis P. Suter. Presenta el seu sisè àlbum "The Healing" (Rick Lusher Blues Radio Promo). 

Blooger:

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter:

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email:

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.