Google

17 May 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 980 - 17/05/2018 - 8 Bandes de Blues de España

Sessió de blues nacional unes gravacions fetes entre 2009 i 2015. "Tota Blues" una formació de blues acústic i elèctric. "Bello Band" es un guitarrista de Veneçuela establert a Sevilla.. "Memphis Train" un quintet de blues nascut a Madrid. "Gaby Jogeix" considerat un dels millors músics de Lap Steel. "De Ferre Trio" un trio de blues acústic. "Little Boy Quique" és un autèntic home-orquestra. "Ramblin Matt featuring Danny Boy" junts dos bluesmen valencians. "Los Brazos" són un potent power-trio basc. 




New post & podcast every week 



TOTA BLUES – Long Way From Home



"Tota Blues" són una formació de blues acústic i elèctric de Chicago. L'any 1994 dos bluesmen argentins i amics d'infància Flavio Rigatozzo i Martin J. Merino la varen fundar. Es coneixen de petits i porten junts més de 20 anys de carrera. Escoltareu un dels seus primers àlbums és de l'any 2009."Long Way From Home". Treball on col·laboren David Giorcelli, Miriam Aparicio, Queralt Albinyana i molts més.




BELLO BAND – Bello Band


"Bello Band" es un guitarrista de Veneçuela. Antonio Bello als anys 80 s'inicia sota l'influència del Hard Rock i el Heavy Metal. En els anys 90 la seva música passa pel rock, blues, jazz, bossa o fusio. L'any 2010 arriba a Sevilla on forma "Bello Band" amb un repertori que recorre l'història del blues. Actualment la banda són Francesco Crespi (veu), Leo Aranda (baix), Gerry de Crescenzo (teclats) i Ángel Luque (bateria). També fa poc juntament amb la cantant Dina Arriaza són "Dina & Bello". De "Bello Band"  (Music & Management) us presento dues gravacions pròpies i una versió, la seva música va del blues al rock passant pel jazz fusió.
















  MEMPHIS TRAIN – No Buts No Maybes

"Memphis Train" quintet de blues nascut a Madrid l'any 2013. Presenten música negra amb bon blues i rhythm and blues. Són una banda amb composicions pròpies. Els membres són Víctor Sánchez (guitarra i veu), Jorge Rodríguez (guitarra), Borja Fernández (baix), Alejandro Sierra (piano i hammond) i Miguel Galván (bateria). Escoltareu el que va ser el seu primer disc de l'any 2015 "No Buts No Maybes".


GABY JOGEIX – Hermosa Beach




"Gaby Jogeix" considerat un dels millors músics espanyols de Lap Steel. Aquest bluesman és cantant, guitarrista i compositor. Les seves referències son blues, gipsy jazz, soul o rythm & blues. L'escoltareu en un àlbum del 2011 "Hermosa Beach" (Gaztelupeko Hotsak), produït per Kirk Fletcher. Un disc amb versions i temes propis. 




DE FERRE TRIO – Witch Blues From Burenville



"De Ferre Trio" banda nascuda l'any 2009 a Belgica. Fundada pel guitarrista i cantant espanyol Fernando Neris. Un trio de blues acústic on l'acompanyen Manu al contrabaix i Bello a les percussions. Tenen un repertori clàssic de blues de la preguerra entre 1920 i 1930 així com composicions pròpies. Avui un àlbum del 2011 "Witch Blues From Burenville".






LITTLE BOY QUIQUE – I've Got The Blues

"Little Boy Quique" un autèntic home-orquestra. El seu nom Enrique Fernandez. Un bluesman molt conegut en els carrers de Sevilla. Toca blues acústic, A après molt escoltan blues del Delta del Mississippi i de l'escola elèctrica de Chicago. Us vull fer escoltar d'ell l'àlbum "I've Got The Blues", va ser gravat l'any 2014.















RAMBLIN MATT featuring DANNY BOY SANCHEZ – Bad Reputation

"Ramblin Matt featuring Danny Boy" junts dos bluesmen valencians. Toquen blues del Delta i de Chicago. "Ramblin Matt" és Mateo Garcia un guitarrista que toca des de blues a country i passant pel rock and roll. "Danny Boy Sanchez". Diuen d'ell que és un dels grans de l'harmònica nacional, començar en el blues l'any 1987. L'any 2013 varen gravat l'àlbum "Bad Reputation", on col·labora Sara Gee


LOS BRAZOS – Delay




"Los Brazos" un potent power-trio basc. Formació nascuda l'any 2011, hi trobem a Guillermo Gutiérrez "William"(guitarra i veu), Alberto Chamorro "Koki" (bateria) i José Miguel Gándara "Txemi" (baix). Varen enregistrar el seu primer àlbum l'any 2012 "Delay". En ell hi feien un tribut a les seves influències del blues i el rock. De les hores ençà dos àlbums més i un single.









Blooger:

Ivoox:

Facebook:

Twitter:

Instagram:

YouTube:

Radio:

Email:

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
 Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.