Google

31 May 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 982 - 31/05/2018 - Entrevista a LLUIS COLOMA (en catala)

Entrevista al pianista "Lluís Coloma" per parlar del nou àlbum que ha gravat amb "Carl Sonny Leyland". "Laura Rain And The Caesars" és una vocalista de Detroit. "Andreas Diehlmann" un guitarrista alemany. "Freeworld" una formació nascuda l'any 1987 a Memphis. "Kings & Associetes" una formació australiana. "Lara And The Bluz Dawgz" blues des de Nashville.





New post & podcast every week  



LLUIS COLOMA & CARL SONNY LEYLAND (Spain/UK) – Telling Our Stories 

Entrevista a "Lluís Coloma" per parlar del nou àlbum, gravat juntament amb "Carl Sonny Leyland".

En "Lluís Coloma" (piano) és un dels grans pianistes de blues i boogie woogie del país. "Carl Sonny Leyland" (piano i veu) un vetera i excel·lent pianista i cantant britànic. Fa temps que es coneixen i han tocat junts en diferents ocasions. Han gravat junts l'àlbum "Telling Our Stories", un treball amb temes d'ells mateixos i versions de clàssics. En aquesta gravació estan acompanyats per Victor Puertas (harmònica) i Marc Ruiz (bateria). 



LAURA RAIN AND THE CAESARS (USA) - Walk with Me 

"Laura Rain And The Caesars" és una vocalista de Detroit. La seva música és un potent r&b, funk, blues i soul. Té moltes influències de grans clàssics. Forma banda l'any 2012 i el debut discogràfic va ser l'any 2013 amb el disc "Electrified". Presenta el seu quart àlbum "Walk With Me", un potent treball molt ballable en diferents estils, on inclou temes propis. 

















ANDREAS DIEHLMANN BAND (Germany) – Andreas Diehlmann Band 

"Andreas Diehlmann" s'interessa per la guitarra a 11 anys. Va estudiar guitarra clàssica. Des de 1993 treballa com a professor de guitarra, arranjador, compositora i guitarrista per a nombroses produccions d'estudi. Del 2012 al 2016 gira per Europa acompanyant a la cantant nord-americà Sydney Ellis. Us presento el seu nou disc "Andreas Diehlmann Band". 


FREEWORLD (USA) - What It Is 




"Freeworld" una formació nascuda l'any 1987 a Memphis. Tenen moltes influències de grans muscics com Booker T. & M.G.'s, John Coltrane, Frank Zappa, The Grateful Dead i d'altres. Celebren aquests 30 anys en el món de la música amb un nou disc "What It Is" (Blind Racoonn), aquests vuit músics presenten un treball carregat de bons ritmes. 




KINGS & ASSOCIETES (Australia) – Tales Of A Rich Girl 

"Kings & Associetes" una formació d'Australia. L'any 2014 va guanyar Adelaide Roots & Blues Association, en pocs anys s'han convertit en un dels referents australians. Varen debutar amb el disc "Red Dress" l'any 2014. Presenten un nou àlbum "Tales Of A Rich Girl" (Blind Raccoon), compta amb una formació de 13 músics impressionants i les cançons són pròpies. 
















LARA AND THE BLUZ DAWGZ (USA) – Out Here In The Blue 

"Lara And The Bluz Dawgz" són una banda de blues des de Nashville. La cantant Laura Germony és qui va crear la banda i el baixista Gregg Germony és el fundador de "The Bluz Dawgz", els seus membres provenen d'una gran varietat de llocs Nova York, Louisiana, Nou Mèxic o Ontario. Ha gravat nou àlbum "Out Here In The Blue" (Blind Racoonn)




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.