Google

07 June 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 983 - 07/06/2018 - Entrevista a KID CARLOS (en castellano)

Entrevista al guitarrista "Kid Carlos" presentació del nou àlbum "Cannonball". "The Long Johns Band" és un projecte nascut l'any 2013 a Cantàbria. "Laurie Morvan" gran cantant i guitarrista de blues i rock. "Reverend Raven" guitarrista i cantant des de Wisconsin. "Johnny Branchizio" músic de blues i d'altres estils nascut a Roma. "Zoe Schwarz Blue Commotion" una formació britànica de blues. 




New post & podcast every week



KID CARLOS (Spain) – Cannonball 

Entrevista al guitarrista de Sevilla "Kid Carlos" presentació del nou àlbum "Cannonball" (Cambaya / Music & Management), un tribut a Freddie King.

Carlos Moreno a 12 anys s'inicia en la guitarra. De jove forma la banda "Cotton Factory". També juntament amb Bob Grove funden "Black Jack Blues". L'any 2007 neix "Kid Carlos Blues Band". Ha col·laborat en moltes formacions i gravacions de rock, pop, flamenc, fusió o rap. La seva banda actual la formen Txaco Jones (veu), Lalu Cordon (baix) i Stefano Di Rubbo (bateia). Aquest nou àlbum compta amb temes propis i versions de Freddie King, on col·laboren Mike Vernon (veu) i Alvaro Gandul (teclats). 


THE LONG JOHNS BAND (Spain) – III 

"The Long Johns Band" és un projecte que va néixer l'any 2013 a Cantabria. La banda proposa una base de blues i rock combinat amb les influències d'altres estils com hard bop, bossa nova, country o hard rock. Aquest cuartet el formen Dari King (veu i guitarra), Carlos Moreno (guitarra i lap steel), Óscar García del Pomar (baix) i Andoni Elorriaga (bateria). Presenten el seu nou disc anomenat "III" compta amb 10 temes propis i 3 versions. Hi col·laboren Reverendo Igor (piano i teclats), Tino Gonzalez (percussions) i Adolfo Noriega (sax tenor). 
















LAURIE MORVAN (USA) – Gravity

"Laurie Morvan" gran cantant i guitarrista de blues i rock. Va tenir una dura infantesa que va superar juntament amb la seva mare. De ben petita a casa va viure molt la música, se n'escoltava de tot tipus. Un cop acabada la universitat, s'uní a una banda de rock and roll. En l'actualitat la seva música té moltes influències dels diferents estils que han passat per la seva vida. Ha enregistrat el seu sisè àlbum anomenat "Gravity" (Blind Raccoon).


REVEREND RAVEN (USA) – My Life



"Reverend Raven" de Wisconsin es aquest  guitarrista i cantant de blues. L'any 1993 un cop sortí de la marina, va ser cuan comença en la música. Aquest bluesman ha passat per diferents formacions i ha acompanyat a grans músics. Té un nou disc "My Life" (Blind Raccoon)l'acompanyen 17 músics que col·laboren en diferents temes. Les 16 cançons són compostes pel mateix Reverend Raven.




JOHNNY BRANCHIZIO (Italy) – Demo 

"Johnny Branchizio" músic nascut a Roma. El primer contacte amb la guitarra va ser amb 10 anys a Milà. En la seva trajectòria ha tocat amb el clarinetista Tony Scott. L'any 1993 es trasllada a Chicago. I des de 1994 resideix a Barcelona. Enregistra diferents gravacions de diversos estils i fa gires per Europa i Amèrica Latina. També treballa en diferents projectes.a l'escenari fent producció i curtmetratges, obres de teatre/ball, vídeo-art. L'escoltareu en una "Demo" a ritma de blues.
















ZOE SCHWARZ BLUE COMMOTION (UK) – The Blues And I Should Have a Party

"Zoe Schwarz Blue Commotion" una formació britànica de blues liderada per la cantant Zoe. Ha treballat en música, dansa d'improvisació clàssica així com modernes. Ha cantat en grups d'indi pop i d'altres estils. L'any 2012 forma la seva actual banda, molt influenciada per Billie Holiday, Willie Dixon o Muddy Waters i així s'endinsa en el blues i el jazz. Presenta nou àlbum "The Blues And I Should Have a Party" (ABIK Radio Promotions). 






Blooger:

Ivoox:

Facebook:

Twitter:

Instagram:

YouTube:

Radio:

Email:

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
 Spain


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.