Google

09 August 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 991 - 09/08/2018 - Entrevista a VICTOR URIS (en catala)

Entrevista al músic de blues "Victor Uris" un repas a la seva trajectoria musical. "Bernard Alison" guitarrista de blues de Chicago, fill de Luther Allison. "Hector Tirado Trio" són un trio de blues modern de Castelló de la Plana. "Nina Van Horn" cantant francesa però criada als Estats Units. 




New post & podcast every week



VICTOR URIS (Spain) – "Víctor Uris: Els camins del blues"


Entrevista al músic de blues "Victor Uris" un dels històrics harmonicistes de blues a Palma de Mallorca.

Va ser un dels fundadors l’any 1982 de la mítica banda Harmònica Coixa Blues Band. Ha tocat amb Johnny Copeland, Phil May Band, Big Mamma Montse, Amadeu Casas, Joan Bibiloni o Max Sunyer.

Parlaré amb ell de la seva trajectòria en el món del blues. També de la presentació del curtmetratge sobre la seva vida anomenat "Els Camins Del Blues" de cineasta Javier Pueyo. Podreu gaudir d'un repàs de la seva discografia en aquests 36 anys de carrera blusera.



Tràiler "Victor Uris: Els Camins Del Blues"




Discografia de Victor Uris




 



BERNARD ALLISON (USA)  Let It Go 

"Bernard Alison" guitarrista de blues de Chicago on va néixer l'any 1965. Fill del gran bluesman Luther Allison. Va viure el blues de ple a casa, sota la influència dels grans músics. A 13 anys va formar part d'una gravació per primer cop, va ser en un LP en directa del seu pare, on hi va tocar 'You Don't Love Me No More' i 'Sweet Home Chicago'. Ha gravat nou disc "Let It Go" (Rick Lusher Blues Radio Promo). 
















HECTOR TIRADO TRIO (Spain)  Live Recorded at RPM Studios

"Hector Tirado Trio" són un power trio de blues modern, nascut l'any 2015 a Castelló de la Plana. Presenten música negra a ritma de blues, rock, funk, soul o boogaloo. La banda està formada per Hector Tirado (guitarra i veu), Dario Diaz (baix) i Tico Porcar (bateria). Us proposo uns vídeos que els hi va gravar en estudi Lluis Chesa (Meloncia Films), l'any 2016 "Live Recorded at RPM Studios".


NINA VAN HORN (France) – Sings Nina Simone 


"Nina Van Horn" cantant francesa però criada als Estats Units. A 14 anys ja trepitjava l'escenari com a ballarina clàssica i també es va dedicar a la lírica. Més endavant quan vivia a Texas es va convertir en cantant de country, però la satisfacció li va arribar a Nova Orleans, on va descobrir el blues. Té un nou disc "Sings Nina Simone", un repàs a les grans cançons del repertori de la mítica cantant Nina Simone. 







Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain





Tràiler "Víctor Uris: Els camins del blues"

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.