Google

16 August 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 992 - 16/08/2018 - 7 New Blues Records

"El Oso De Benalúa" és una banda de Granada. "Susan Williams & The Wright Groove" presenta blues de Chicago. "The Killing Wolf" són un power trio de blues madrileny. "The Bluesbones" un potent quintet de blues-rock belga. "Jose Luis Pardo" un bluesman argenti toca blues del Delta i de Chicago. "Johnny Fink & The Instrusion" una banda amb 27 anys d'història. "Victor Wainwright & The Train" potent banda de blues, rock and roll i boogie-woogie. 



New post & podcast every week


EL OSO DE BENALÚA (Spain) – Blues 



"El Oso De Benalúa" és una banda de Granada. Liderada pel bluesman Antonio Trave "El Oso". Un músic que versiona a bluesmen clàssics de country blues. La formació són: Antonio Travé "El Oso" (veu i guitarra), Toni Molina (guitarra), Nono Mellado (harmonica), Dani Levy (baix) i Pablo Perez (bateria). Hi Han enregistrat el disc "Blues", gravat el gener del 2018 per la companyia de Madrid Habitacion 101.




SUSAN WILLIAMS & THE WRIGHT GROOVE (USA) – It's About Time 

"Susan Williams & The Wright Groove" presenta blues de Chicago, però amb un estil molt personal. Susan Williams cantant i baixista fa més de 30 anys que està en l'escena del blues. La formació que l'acompanya són experimentats músics de Chicago. Són molts anys en escena, però tot just ara debuta demogràficament amb "It's About Time" (ABIK Radio Pomotions). 11 temes originals compostos per la Susan Williams i el guitarrista Mike Gallemore.
















THE KILLING WOLF (Spain) – The Killing Wolf 

"The Killing Wolf" són un power trio de blues. La banda va néixer l'any 2016 a Madrid. Estan influenciats per grans bluesmen com Howling wolf, Robert Johnson, Elmore James, Muddy Waters, Jimmy Reed o Albert King. Banda formada per Alber Solo, Alejandro Marin i Dolphin Riot. Presenten un potent blues electric a "The Killing Wolf ", on fan versions de grans clàssics.


THE BLUESBONES (Belgium) – Chasing Shadows 



"The Bluesbones" un potent quintet de blues-rock. Formació nascuda a Bèlgica l'any 2011. La seva primera gravació va ser el 2012 amb "Voodoo Guitar". L'any 2017 varen quedar segons en el concurs de blues "European Blues Challenger". Són una de les bandes dins del blues amb prestigi a Bèlgica. Tornen amb una nova gravació "Chasing Shadows".





 JOSE LUIS PARDO (Argentina) – Ruccula For Dracula 

"Jose Luis Pardo" és un bluesman argenti que viu entre Buenos Aires i Madrid. Presenta un so que s'apropa als clàssics del blues, toca a l'estil del Delta del Mississippi i del blues de Chicago. A 11 anys comença els estudis de música i amb 15 ja tocava. L'any 2004 inicia el projecte amb The Mojo Workers. Ha gravat nou àlbum "Ruccula For Dracula". Compta amb la col·laboració de Bob Stroger, Kenny "Blues Boss" Wayne, Vasti Jackson i Doug "Mrlow" James. 




















JOHNNY FINK & THE INSTRUSION (USA) – JFI 

"Johnny Fink & The Instrusion" reconeguda banda amb 27 anys d'història. Liderada pel guitarrista Johnny Fink des de les hores el primer nom va ser "The Blue Intrusions". La seva música va de clàssics del rock a grans llegendes del blues. Guanyadors de "Cincy blues challenge" i estan dins del "Top 10" del "International Blues Challenger 2018". Han editat un nou àlbum "JFI" (Frank Roszak Promotions). 


VICTOR WAINWRIGHT & THE TRAIN (USA) – Victor Wainwright & The Train 



"Victor Wainwright & The Train" debut d'aquesta nova banda del músic Victor Wainwright. Fa més d'una dècada que està en l'escena musical, aquest cantant, pianista, compositor i productor. Toca blues, rock and roll, honky tonk o boogie-woogie. Ha obtingut nombrosos premis de blues arreu del món. Àlbum de presentació de la banda "Victor Wainwright & The Train". 








Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.