Google

06 September 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 995 - 06/09/2018 - Special Blind Raccoon (Promoting & Supporting Music Worldwide)

Us presento una selecció de 10 novetats discogràfiques de bluesmen d'arreu del món en diferents estils de blues, totes elles rebudes de la promotora Nord Amèrica "Blind Raccoon"Escoltareu a: "Buddy Guy", "Brigitte Purdy", "Frank Bey", "Kathy & The Kilowatts", "Tom Hambridge", "Wily Bo Walker", "Waydown Wailers", "Travis Bowlin", "Russ Green" i "Steve Howell And The Mighty Men".


New post & podcast every week 



"Buddy Guy" va néixer l'any 1936 a Lettsworth, Louisiana és una de les llegendes del blues encara en actiu, presenta nou àlbum "The Blues Is Alive And Well". "Brigitte Purdy" cantant de blues i gospel és de Los Angeles i filla de guitarrista de blues, ha gravat nou disc "Still I Rise". "Frank Bey" cantant de blues de Georgia, fill de la cantant Maggie Jordan i ha tocat amb Otis Redding, us presento el seu nou treball "Back In Business". "Kathy & The Kilowatts" és una cantant de blues de Texas des d'Austin, ha enregistrat el seu quart disc "Premonition of Love". "Tom Hambridge" nascut a Bufalo és un compositor, bateria i productor de grans músics com Buddy Guy i d'altres, ara ha gravat nou treball "The Nola Sessions".



BUDDY GUY
The Blues Is Alive And Well
BRIGITTE PURDY
Still I Rice




FRANK BEY
Back In Business


KATHY AND THE KILOWATTS
Premonition Of Love
TOM HAMBRIDGE
The Nola Sessions

















"Wily Bo Walker" guitarrista, cantant i compositor nascut a Glasgow, presenta British Power Blues. Ha gravat el seu setè àlbum amb bon blues i rock. "Almost Transparent Blues". "Waydown Wailers" un quartet de Roots and blues rock, banda formada pels germans David & Christian Parker i els músics Connor Pelkey i Mike Scriminger, el seu tercer àlbum s'anomena "Backland Blues". "Travis Bowlin" nascut l'any 1988 a Ohio. A 11 anys s'interessa per la música, en l'actualitat toca blues, rock i soul en el seu últim disc "Secundus".  "Russ Green" un harmonicista nascut a Chicago, va aprendre molt de Sugar Blue. fa el seu debut discografic amb "City Soul". "Steve Howell And The Mighty Men" és un cantant i guitarrista nascut a Marshall, Texas, amb la col·laboració de la cantant "Katy Hobgood Ray", toquen blues, country, gospel i cançons de treball en el seu nou àlbum "Good As I Been To You".

WILY BO WALKER
Almost Transparent Blues
WAYDOWN WAILERS
Backland Blues


TRAVIS BOULIN
Secundus

THE MIGHTY MEN
Good As I Been To You
RUSS GREEN
City Soul

















Pots escoltar tots els podcast aquí. 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.