Google

30 August 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 994 - 30/08/2018 - 12 Bandas De Blues De España

Presentació de 12 bandes de blues d'Espanya en diferents formats acústic i elèctric. "Stone Power Blues", "The Blues Freak", "Danny Del Toro, Jonas Molina, Julian Burdock & Marco Cinelli (Blues Van Sessions)", "Virginia & The Woolfs", "The Blue Stompers' Jump Review", "Quantum Blues", "The Blues Tamers", "Osi Y Los Osiados", "Mississippi Martinez y Los Bastardos Del Blues", "Fernando Perez", "Mario Cobo" i "Drawing Blues".




New post & podcast every week 



"Stone Power Blues" és Stone Gomez guitarrista, cantant i compositor madrileny, que fa més de 30 anys que està vinculat a la música, escoltareu "Hey!!!" un l'àlbum cantat en castella. "The Blues Freak" són Buddy Garcia i Sepul Sepulveda de Toledo i John Duer que és de Texas, toquen bon blues de Chicago i Texas dels anys 30 i 40, han gravat "I'll Take The Blame" disc de debut. "Blues Van Sessions" són uns vídeos en acústic gravats per l'harmonicista "Danny Del Toro" juntament amb els guitarristes "Jonas Molina""Julian Burdock" i "Marco Cinelli", els han enregistrat asseguts al maleter d'un cotxe.  



STONE POWER BLUES
Hey!!!

THE BLUES FREAK
"I'll Take The Blame"









                     
                           





































"Virginia & The Woolfs" toquen música negra bon blues i soul dels anys 50, 60 i 70, la banda són Virginia Vi, Brian O'Mahony, Dara Luskin, Stéphane Jaïs i Xavi Tomás. A "Recodings 2018" presenten nous enregistraments. "The Blue Stompers' Jump Review" és una banda de west coast blues i soul, va néixer a Malaga l'any 2013, formada per Louie Fuente, Markus Duus, Paul Stylianou, Claudio Tamer i C. Chiloe. Han gravat un potent "EP" de debut. "Quantum Blues" són un duet format l'any 2016 per Adriana Mora i Charlie Sonnenstein. Toquen blues, jazz, r&b i música contemporània. En "Recordings 2018" tenen unes noves cançons. "The Blues Tamers" és una banda valenciana de blues elèctric, els seus membres són Rafa Llabata (guitarra i veu), Oscar Alcaraz (bateria) i Alex Casal (baix), han gravat el segon àlbum "Own Recording Session"



QUANTUM BLUES
Recordings 2018




















VIRGINIA & THE WOOLFS
Recordings 2018 

THE BLUES TAMERS
Recordings 2018


















"Osi Y Los Osiados" banda nascuda l'any 2016 una iniciativa d'Osi Martinez i Javi Juarez compten amb el suport de Javi Sargento i Charly Arsuaga, toquen blues, r&b, soul i funk, Escoltareu "Recordings 2017" dos vídeos gravats per Antonio "Nono" Mellado del segell "Habitacion 101". "Mississippi Martinez y Los Bastardos Del Blues" des de Granada Miguel Martinez toca el country blues més autèntic en solitari i amb Los Bastardos del Blues proposen blues de Chicago, varen gravar "Recordings 2012" diferents cançons en format elèctric. "Fernando Perez" és un guitarrista de Saragossa, que professionalment va començar a Los Angeles, un dels seus padrins va ser Louie Lista. També és un estudiós de les músiques del món. L'escoltareu en acústic "Blues & Roots" un disc on hi ha blues, country, bluegras, ragtime i jazz.



OSI Y LOS OSIDADOS
Recordings 2017


 MISSISSIPPI MARTINEZ Y
LOS BASTARDOS DEL BLUES

Recordings 2012

FERNANDO PEREZ



















 "Mario Cobo" és un guitarrista de Barcelona la seva primera aparició va ser l'any 1994. Forma part de diferents projectes i bandes com Nu.Niles, The Lazy Jumpers, Loquillo, Mambo Jambo, Los Locos Del Oeste i altres. Com a Mario Cobo té quatre gravacions, la més nova "Almeria Gone Guy" un EP de 7". "Drawing Blues" proposen blues rock des de Murcia. Un duet format per Jorge Serna fa dotze anys que comença com a cantant i Javier Costas a la guitarra ja des de ben petit amb una amplia experiència. Han gravat  "Born To Be, Wild" un videoclip.



DRAWING BLUES
Born To Be, Wild

MARIO COBO
Almeria Gone Guy



















No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.