Google

20 September 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 997 - 20/09/2018 - 5 Blues Bands Live From Spain

"Keith Dunn & Balta Bordoy" un duet de blues amb 10 anys d'història. "Gregario De Luxe" una banda de 13 músics amb blues, r&b i soul. "The Company Store – Barcelona Blues Band" un quintet que toquen clàssicslues Band del blues. "The Walking Stick Man" country blues amb el músic Jordi Llaurens. "The Midnight Cannonball Blues Orchestra" una banda formada per músics del circuit de blues de Madrid.




New post & podcast every week



KEITH DUNN & BALTA BORDOY 
With LLUIS COLOMA & VICTOR PUERTAS 
Barcelona Sessions Vol. I – Live At Honky Tonk Blues Bar 

"Keith Dunn & Balta Bordoy" duet de blues amb 10 anys d'història. En "Keith Dunn" és de Boston establert a Holanda. Harmonicista, cantant i compositor fa més de 30 anys que està vinculat al blues. Ha tocat amb Billy Boy Arnold, Jimmy Rogers, Hubert Sumlin, Big Joe Turner o Walter Horton. El guitarrista "Balta Bordoy" nascut a Palma de Mallorca, toca blues, r&b, swing i soul. Forma part de les bandes Los Peligrosos Gentlemen, Lluís Coloma Quartet, Big Mama Montse Band o Big Dani Perez Quartet. Han gravat a Barcelona el 19 de febrer del 2017 l'àlbum "Barcelona Sessions Vol. I – Live At Honky Tonk Blues Bar". Amb la col·laboració de Lluís Coloma (piano) i Víctor Puertas (piano i harmònica). 



GREGARIO DE LUXE
That Groovy Night – Live At Zentral 

"Gregario De Luxe" és una potent formació de r&b i soul. Va néixer l'any 2003 a Pamplona, esta formada per 15 músics. Són una banda de música negra i en el seu repertori fan un homenatge a grans clàssics del soul. Gravació en directa "That Groovy Night – Live At Zentral", gravat a Pamplona el 28 de desembre del 2015.

  














THE COMPANY STORE - BARCELONA BLUES BAND
Live 2017 

"The Company Store – Barcelona Blues Band" una banda que toquen clàssics del blues. Un grup nascut l'any 2017, en rebre l'oportunitat d'obrir una jam session de l'Escola de Blues de Barcelona. El cantant Raúl Tudon esta acompanyat per quatre grans músics. Aquesta formació té un so molt personal a l'hora de versionar. Presentació amb unes gravacions en directa de l'any 2017, fetes per D'Art Video. 


THE WALKING STICK MAN
Live At Jazztabe 


"The Walking Stick Man" country blues amb el músic Jordi Llaurens. Un barceloní que a l'edat de 9 anys comença a aprendre harmònica i posteriorment la guitarra. Cantant, compositor i crea els seus propis cigar box. Comença professionalment l'any 1991 com a baixista. L'any 2010 el premi "Bluescat" com a millor artista de blues de Catalunya. L'escoltareu en directa al "Jazztabe" de Palau Saverdera l'any 2011. Gràcies a n'en Jaume Ambros del Jazztabe que em va facilitar aquesta gravació.




THE MIDNIGHT CANNONBALL BLUES ORCHESTRA 
Live At Berlin Cafe



"The Midnight Cannonball Blues Orchestra" una banda formada per músics del circuit de blues de Madrid. Projecte basat en les grans orquestres de blues, toca'n so de New Orleans, blues, jazz o rhythm & blues. Aquesta gran formació son: Juanma Montero (veu), Fernando Jiménez (harmònica), César Crespo (guitarra), Pascu Monge (bateria), Diego de la Torre (contrabaix), Javier Díaz (piano), Iván Castillo (trompeta) i David Carrasco (sax). Són dos vídeos que presenta Habitacion 101, unes gravacions fetes l'any 2018 a Madrid "Live At Berlin Cafe". 




Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.