Google

27 September 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 998 - 27/09/2018 - Entrevista a MIGUEL GIMENO "METER MANORARA" (en castellano)

Entrevista a Miguel Gimeno de nom artístic "Méter Manorara" i parlarem en exclusiva dels seus nous projectes que té en marxa i de 'àlbum de debut "Barro y Blues".
Altres novetats discogràfiques: “The Lucky Losers” presenten un viatge al blues de San Francisco. “Tas Cru” un guitarrista i cantant de Nova York"Shout Blues" és el projecte del bluesman d'Alacant Roberto Hidalgo"Lex Grey And Urban Pioneers" és una cantant, guitarrista i percussionista de blues modern. "Blueroomess" són un quintet que toquen folk-rock.




New post & podcast every week



MÉTER MANORARA (Spain) – BARRO Y BLUES 

Entrevista a Miguel Angel Gimeno de nom artístic "Méter Manorara", parlarem de la seva trajectòria i dels diferents nous projectes el "Museu de Blues d'Alcora" de la "Societat CA Blues L'Alcora", d'un interessant taller de construcció de guitarres (Diddley Bow) i de percussió. i del seu àlbum de debut "Barro y Blues".

Miguel Angel Gimeno és un One Man Band. Aquest guitarrista, harmonicista i cantant és d'Alcora a Valencia, es va començar a afeccionar a la música l'any 1975. Formar la primera banda a 16 anys.  L'any 1983 ho deixa tot fins a 25 anys més tard que va tornar a tenir relació amb la música i forma algunes bandes.


Presenta àlbum de debut "Barro y Blues",  les lletres provenen d'un llibre de poemes que va escriure  Joan Pinardell, en la dècada dels anys 80. S'acompanya de Jesús Gallardo a la bateria, Héctor Madueño a la viola i Germán Albero al cigar box guitar i percussions. 











THE LUCKY LOSERS (USA) – Blind Sport 


“The Lucky Losers” presenten un viatge al blues de San Francisco. Són una banda de sis músics, on al capdavant hi han els musics Cathy Lemons cantant i Phil Berkowitz a l’harmònica. Toquen blues modern, r&b, soul, rock i swing. Escoltareu el disc “Blind Sport” (Rick LusherBlues Radio Promo). Totes les cançons són originals i compten amb la col·laboració de 9 músics.

















TAS CRU (USA) – Memphis Song

“Tas Cru” un guitarrista i cantant de Nova York. Actua en format acústic i elèctric. Aquest cantant toca la guitarra acústica la resonator, així com també el cigar box guitar. Un cop va acabat el servei militar forma la seva primera banda de blues. El seu nou disc és “Memphis Song” (Rick LusherBlues Radio Promo). Presenta un blues molt personal amb composicions própies.


SHOUT BLUES (Spain) – Songs Of Robert Johnson



"Shout Blues" és el projecte del bluesman d'Alacant Roberto HidalgoAquest guitarrista i compositor interpreta el country blues dels grans mestres.  un canal de youtube on podeu escoltar tot el que fa. També té una banda de blues elèctric en format trio. L'escoltareu recordant al llegendari Robert Johnson amb les gravacions en acústic "Songs Of Robert Johnson"L'interpreta a la guitarra i amb el dogro.





LEX GREY AND THE URBAN PIONEERS (USA) – Usual Suspects 

"Lex Grey And Urban Pioneers" és una prestigiosa cantant, guitarrista i percussionista de blues modern. Cita a Ma Rainey com la seva major inspiració, els estilismes vocals de Lex Grey també s'han comparat amb els de Janis Joplin, Joe Cocker, Ella Fitzgerald o Shirley Bassey. Presenta el seu setè disc enregistrat "Usual Suspects" (Frank Roszak Promotions). Cançons pròpies on es troba acompanyada de 14 músics en diferents temes.
















BLUEROOMESS (Spain) - In Nowhere Land 

"Blueroomess" són un quintet de Barcelona. Toquen folk-rock. El seu so és antic i busca'n l'influència de la música tradicional d'arrel nord-americana. La banda va ser fundada pel guitarrista i compositor Juanma Casado i la cantant Paola Graziano. L'any 2014 varen debutar amb un "EP". Ara han tornat a gravar i aquesta vegada un album "In Nowhere Land", hi ha 14 composicions originals i un cover. Han comptat amb la col·laboració de Samuel Garcia (Frontera Azul) i Jodie Cash (Jodie Cash Fingers). 



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.