Google

18 October 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 999 - 18/10/2018 - Entrevistes a DANNY DEL TORO (en castellano)

Entrevista al bluesman madrileny "Danny Del Toro" presentació del seu nou àlbum "Drunk Karaoke"
Altres novetats discogràfiques: "Shemekia Copeland" cantant nascuda a Harlen, NovaYork l'any 1979. "Sr. Blues" són una potent banda de blues de Cordoba. "Nico Wayne Toussaint" cantant i harmonicista un dels referents del blues frances.
Entrevista a "Montse Pratdesaba" de "Big Mama Montse 30's Band" parlarem del verkami que ha posat en marxa per la gravacio l'àlbum "Party Life" en motiu de la commemoracio dels 30 anys que porta en el món del blues.


New post & podcast every week



DANNY DEL TORO BLUES BAND (SPAIN) – Drunk Karaoke 

Entrevista al bluesman madrileny "Danny Del Toro" presentació del seu nou àlbum "Drunk Karaoke".

 Aquest harmonicista de Madrid porta una llarga trajectòria en el blues. Ha tocant en diferents clubs importants d'Estats Units i també ha compartit escenari amb grans bluesmen l'any 2007. La seva inquietud pel blues el va portar a Londres l'any 2010. També toca amb la banda "Cotton Gang". L'any 2015 a Suecia va néixer "Del Toro Blues Band". Presentació del seu nou àlbum "Drunk Karaoke".




SHEMEKIA COPELAND (USA) – America's Child 

"Shemekia Copeland" va néixer a Harlen, NovaYork l'any 1979. És filla d'una de les grans llegendes del blues en Johnny Copeland. Actualment ella és una de les grans veus del blues i el r&b. Ha gravat el seu vuitè treball discogràfic a Nashville "America's Child" (Alligator Records). Hi ha molts de convidats com John Prine, Mary Gauthier, Rhiannon Giddens, Emmylou Harris, J.D. Wilkes, Steve Cropper i d'altres. 
















SR. BLUES (Spain)- Blues Del Guadalssissippi 

"Sr. Blues" són una potent banda de blues des de Cordoba. La formació són Antonio Osuna (veu i guitarra), Cristobal Oteros "Pobas" (harmonica), Rafael Lara "Popez" (baix) i Santiago Rodriguez (bateria). Han enregistrat el seu àlbum de debut anomenat "Blues Del Guadalssissippi", inclou bones composicions pròpies cantades en castellà i també temes instrumentals. 


NICO WAYNE TOUSSAINT (France) – Plays James Cotton 


"Nico Wayne Toussaint" aquest músic a quinze anys descobrir el blues escolta'n a James Cotton i Muddy Waters. Va formar la seva primera banda als vint. Cantant i harmonicista que combina molt bé el blues de Chicago dels anys 50 amb el blues més contemporani. Es dedica des de l'any 1998 professionalment al blues. Presenta nou disc "Plays James Cotton" (Dixiefrog). 






BIG MAMA MONTSE 30's BAND (Spain)  Verkami: Party Life

Entrevista a "Big Mama Montse" parlarem del verkami que ha posat en marxa en motiu de la commemoració enguany dels 30 anys que porta en el món del blues.
El projecte d'aquest verkami és per l'album "Party Life", a pagar part dels costos de producció i el concert de presentació que és farà a l'Aliança del Poble Nou de Barcelona el dia 21 de desembre a les 10 de la nit, hi hauran dos convidats de luxe els múscs Tonky de la Peña i Víctor Puertas. 


Avui en el programa escoltareu uns àudios dels vídeos gravats en directe el 25 de març del 2018 al "The Jamboree Jazz Club" de Barcelona. 


"Big Mama Montse 30's Band" són: Big Mama Montse (veu), Sister Marion (piano), Balta Bordoy (guitarra), Matías Míguez (baix) i Xavi Hinojosa (bateria). 


Pots escoltar tots els podcast aquí. 


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.