Google

29 November 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 1004 - 29/11/2018 - Entrevista a HOT NASHO AND HIMSELF ORCHESTRA (en castellano) + Greeting of the Musicians Radio Show 1000



Entrevista a "Hot Nasho And Himself Orchestra", parlarem de la seva trajectòria i la presentació del disc "Lain Down Thinking". 
Altres novetats discogràfiques: "The Blues Freaks" toquen bon blues de Chicago i Texas dels anys 30 i 40. "Bruce Katz Band" és un pianista de Nova York. "Trainman Blues" és el projecte d'un duo de blues format per un irlandès i un danès. "Paul Filipowicz" bluesman nascut l'any 1950 a Chicago.




New post & podcast every week 



HOT NASHO AND HIMSELF ORCHESTRA (Spain)
Lain Down Thinking


Entrevista a "Hot Nasho And Himself Orchestra" parlarem de la seva trajectòria i la presentació del disc "Lain Down Thinking"

Jose Ignacio Mena és un "One Man Band" un multiinstrumentista andalús nascut a Ronda. Va fundar la primera banda l’any 1995 i a partir del 2000 va formar part de diferents projectes. Toca el blues dels anys 20 als 40. Resideix a Marbella on l’any 2007 juntament amb Elmore Sanchez funden la banda Hot Gamblers, també ha estat en diferents bandes. Parlarem de "Hot Nasho Band" i del nou projecte "The Hill Frequencies" amb Hot Nasho (guitarra i vei) i HF Pat (bateria), la seva música es basa en el Hill Country Blues.





THE BLUES FREAKS (Spain)
Single: You Just aas Well Let Her Go




"The Blues Freaks" toquen bon blues de Chicago i Texas dels anys 30 i 40. Varen gravar disc de debut "I'll Take The Blame". Presenten un nou single "You Just aas Well Let Her Go". La formació en aquesta gravació son: John Duer (veu i baix), Buddy Garcia (guitarres), Sépil Sepúlveda (bateria) i Sergi Fecè (piano).




BRUCE KATZ BAND (USA)
Get Your Groove On

"Bruce Katz Band" és un bluesman de Nova York, toca el piano i l'òrgan Hammond. Fa blues contemporani, influenciat per Otis Span, Professor Longhair, Son House i d’altres. Ha fet gires amb grans artistes com Duke Robillard, Joe Louis Walker o Debbie Davies. També ha tocat durant molts anys amb Gregg Allman. El nou àlbum que ha gravat es "Get Your Groove On" (Rick Lusher Blues Radio Promo)



















TRAINMAN BLUES (Ireland/Denmark)
Trainman Blues

"Trainman Blues" és el projecte del duo format per l'irlandès Richard Farrell (veu i guitarra) i pel danès Laust "Krudtmejer" Nielsen (productor i baixista). Han gravat àlbum de debut en vinil i CD "Trainman Blues", és la visió musical d'un disc on han retrocedit en el temps, abans que el blues es convertís en rock a finals dels anys 60, quan era més acústic i sorprenent. Amb ell han guanyat com a millor àlbum de blues en els premis "Danish Music Awards". 


PAUL FILIPOWICZ (USA)

Unfiltered




"Paul Filipowicz" nascut l'any 1950 a Chicago. Cantant, guitarrista, harmonicista i compositor. La seva primera introducció a la música blues va ser de jove, escolta'n a grans clàssics per la ràdio. Porta més de 30 anys vinculat al blues. Ha gravat el seu novè àlbum "Unfiltered" (Frank Roszak Promotions), l'acompanya una secció rítmica i de vents de set músics.








Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.