Google

06 December 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 1005 - 06/12/2018 - 6 News Blues Records + Greeting of the Musicians Radio Show 1000

"Stone Gomez & Pako Blues" blues des del delta del Manzanares. "Demian Band" és Demian Dominguez un bluesman argentí. "Laurie Jane & The 45's" és una banda que representen el blues de Louisville, Kentucky"Daniel De Vita" cantant i guitarrista nascut a Buenos Aires. "Breezy Rodio" un guitarrista de blues electric de Chicago, reggae i country blues. Blues Images"21 Classic Blues Songs From The 1920's" gravacions de blues dels anys 20 i 30. 





New post & podcast every week 



STONE GOMEZ & PAKO BLUES (Spain) - Stone Acustico 


"Stone Gomez & Pako Blues" blues des del delta del Manzanares. Stone un guitarrista, cantant i compositor madrileny, fa més de 30 anys que està vinculat a la música. Fundador de la banda "14-30" encara en actiu, també té banda pròpia "Power Stone Blues" en format elèctric. Presenta noves gravacions en duet acústic, Stone Gomez (veu i guitarra) i Paco Blues (harmònica) un músic que també porta anys en l'escena musical. Presenten "Stone Acustico", on toquen temes propis i versions tot cantat en castellà.





DEMIAN BAND (Argentina) – Come To Get It

"Demian Band" és un bluesman argentí establert a Espanya ja fa anys. De nom Demian Dominguez guitarrista, cantant i compositor. Ha compartit escenari amb Jimmie Vaughan, Roy Rogers, Javier Vargas o Pappo. En 2013 edita el cd "Live" i la primera pel·lícula de la banda "Demian Band The Movie", registra les gires fetes a Europa i Estats Units". Us presento el seu sisè disc "Come To Get It". 















                          
   
LAURIE JANE & THE 45's (USA) - Midnight Jubilee 

"Laurie Jane & The 45's" és una banda que representen amb orgull el blues de Louisville, el llegat musical de Kentucky. El seu so és una fusió del blues elèctric dels anys 1950 amb el rockabilly i el soul. A la cantant Laurie també l'ha influït molt el jazz. Els altres membres són Cort Duggins (guitarra), Jason Embry (baix) i Scott Dugdale (bateria). Tenen un nou àlbum "Midnight Jubilee" (Frank Roszak Promotions).


DANIEL DE VITA (Argentina) - Third World Guitars


"Daniel De Vita" Una de les figures joves més prometedores del panorama blusero hispanoamericà. El cantant i guitarrista és nascut a Buenos Aires. Daniel De Vita, que amb 28 anys ha participat ja en els majors festivals llatinoamericans de Blues del Brasil i l'Argentina. Presenta el seu segon àlbum "Third World Guitars", compta amb la col·laboració dels guitarristes Netto Rockfeller (Brasil) i José Carrasco (Chile). En el disc s'hi pot escoltar clàssics del bues tradicional, soul dels 70, swing o ska.




BREEZY RODIO (USA) - Sometimes The Blues Got Me 



"Breezy Rodio" toca bon blues de Chicago. Aquest guitarrista presenta tres projectes, un amb banda elèctrica de blues, també té una formació de reggae i toca com a solista country blues. Pel que fa al blues té diferents àlbums editats i ha fet gires arreu del món. Ha gravat un nou àlbum "Sometimes The Blues Got Me" (Blind Raccoon), s'hi pot escoltar blues, swing, jump, early double shuffle, balades o funk. 






BLUES IMAGES: 21 CLASSIC BLUES SONGS FROM THE 1920's – VOL. 10


Blues Imagespresenten gravacions diferents rareses del blues gravades els anys 20 i 30 a Estats Units. Uns enregistraments que provenen de discos de 78 rpm de pissarra i també vinils i que edita des de fa molts anys aquest segell discogràfic. 
En el disc "21 Classic Blues Songs From The 1920's - Vol. 10" hi ha 21 cançons. S'hi pot escoltar a Blind Willie Johnson, Blind Blake, Memphis Minnie, Lil McClintock, Budy Boy Hawkins, Charley PattonBlind Willie DavisHi Henry Brown  i d'altres. 







Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.