Google

21 February 2019

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 1016 - 21/02/2019 - Programa especial dedicado a Juan Faccini "El Conde" Entrevista a Jorge "Flaco" Barral (en castellano) - Inventario Blues Uruguayo

Programa especial dedicat al músic de Montevideo Juan Faccini "El Conde". Us proposo una entrevista amb Jorge "Flaco" Barral parlarem sobre en Juan Faccini, presentarem l'àlbum "Inventario Blues Uruguayo" i també conversarem sobra la història i l'actualitat del blues a l'Uruguai. 



New post & podcast every week



JUAN FACCINI "EL CONDE" (Uruguay)


El músic "Juan Faccini El Conde" porta mes de 25 anys en la música. L'any 1990 va forma la banda de blues-rock "El Conde De Saint Germain" juntament amb el baixista Waldemar Perez, va ser cuan es varen separa de la banda "Incandescente Blues Band". En Juan Faccini guitarrista i cantant de Montevideo amb la seva formacio varen ser una de les bandes més visibles d'Uruguai en els anys 90. Varen ser la banda de suport tant de B.B. King com de Luis Alberto Spinetta al seu pas pel país. Tenen diferents treballs discogràfiques. Escoltareu un tema del disc del 1999 "Lame Dida Del Opo Sible".




JORGE "FLACO" BARRAL (Uruguay): Entrevista





Entrevista amb el polifacètic músic uruguaià Jorge "Flaco" Barral. Amb ell parlarem sobre el músic Juan Faccini i presentarem l'àlbum "Inventario Blues Uruguayo", un disc d'ajut a n'en Juan. Així com també conversarem sobra la història del blues a l'Uruguai. 







INVENTARIO BLUES URUGUAYO (Uruguay)  Primera Parte 


"Inventario Blues Uruguayo - Primera Parte" un treball discogràfic amb la música de Juan Faccini "El Conde"Jorge "Flaco" Barral, La Desgastada & Jorge Nasser, Qorband Blues, Pablo Traberzo, Daniel Frappola, Urbana Blues, Bluesanimals, Daniel Domínguez y La 33, Erika Herrera, La Black Soul, La Taddey Blues, Dixit, Tin & The Pan, La Berocay Blues
El motiu d'aquesta gravació va ser per ajudar a aquest músic per la malaltia desconeguda que l'ha tingut immòbil al llarg de molt temps i que actualment ja s'ha recuperat i ja ha tornat als escenaris.. 








No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.