Google

28 February 2019

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 1017 - 28/02/2019 - New Blues Records 4 Live Blues Bands

"Tota Blues" fundada l'any 1994 per dos bluesmen argentins. "John Mayall" és una llegenda del blues britànic. "Shari Porto Band" cantant de blues i rock des de Califòrnia. "Dennis Jones Band" són una banda rockin' blues un power trio de Los Angeles.



New post & podcast every week



TOTA BLUES (Argentina) -  Hard To Make A Livin'

"Tota Blues" fundada l'any 1994 per dos bluesmen argentins i amics d'infància, Flavio Rigatozzo (veu i harmònica) i Martin J. Merino (guitarra). Toquen blues acústic i elèctric a l'estil de Chicago. Presenten en format quintet un nou àlbum "Hard To Make A Livin'" bon blues elèctric amb 14 cançons combina'n les originals i les versions de grans bluesmen. Els acompanya'n els músics Cristian "Poyo" Moya (piano i hammond), Jose Pilar (baix) i Eduardo Neto (bateria). Disc gravat als "Poket Concerts" del Centre Cultural Collblanc - La Torrassa de Barcelona el 16 de febrer del 2018.



 JOHN MAYALL (UK) - Three For The Road

"John Mayall" és una llegenda del blues britànic durant més de 50 anys i se'l coneix com a "The Godfather of British Blues". Nascut l'any 1933 a Anglaterra. L'any 1955 va fundar la seva primera banda i més tard la mítica formació The Bluesbreakers. El seu darrer disc és en directa "Three For The Road" (Rick Lusher Blues Radio Promo), gravat a Dresden i Stuttgart, Alemanya el març del 2017. La formació són John Mayall (veu, teclat i harmònica), Greg Rzab (baix) i Jay Davenport (bateria).
















SHARI PUORTO BAND (USA) - Live At Bogie's

"Shari Puorto" proposa bon blues i rock des de Califòrnia. És cantant professional des de principis de l'any 2000. Presenta el seu cinquè àlbum "Live At Bogie's" (ABIk Radiio Promotions). Gravacions en directa extretes de la gira del 2018 per Califòrnia, Nashville, St. Louis, New England i Florida. La banda està formada per Shari Puorto (veu), John DePatie (guitarra), Frank Scarpelli (baix), Jon Greathouse (teclats i òrgan),i Mike Sauer (bateria).


DENNIS JONES BAND (USA) - WE3 Live



"Dennis Jones Band" són una banda rockin' blues un power trio de Los Angeles. En Dennis a 13 anys comença a tocar la guitarra. Les seves influències són Jimi Hendrix, BB King, Albert King o Jimmy Page. Ha format part de les bandes de Brian O'Neal i Zac Harmon. Els altres dos músics són Sam Correa al baix i Ray Johnson a la bateria. Han enregistrat un sise àlbum "WE3 Live" (Blind Raccoon). Gravat en directa al The Beaver Creek Brewery a Wibaux, Montana. 



  

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.